Γιατί ο Σαμαράς θα 

γιορτάσει τον 15αύγουστο 

στην Παναγία Έλωνα...


samaras omilia.jpg
Στο ιστορικό και γραφικό μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα γιορτάσει τον 15αύγουστο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, όπως πρώτο έγραψε το parapolitika.gr.
Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν την κύρια αιτία αυτής της επιλογής του κ. Σαμαρά.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, λοιπόν, έχει συναισθηματικούς δεσμούς με το συγκεκριμένο μοναστήρι, που είναι χτισμένο στους βράχους του Πάρνωνα, καθώς εκεί βάφτισε το 1980 τον γιό του στενού του φίλου και τραγουδιστή Μανώλη Μητσιά.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Μητσιάς προτιμά κάθε χρόνο για τις διακοπές του το Λεωνίδιο, ενώ αρκετά συχνά επισκέπτεται το μοναστήρι της Έλωνας και σε κάθε ευκαιρία...διαφημίζει την Κυνουρία και τις ομορφιές της.
Ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς, φαίνεται ότι επέλεξε να επισκεφθεί το Λεωνίδιο και για έναν ακόμα -πολιτικό- λόγο. Στην Αρκαδία η υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου κερδίζει συνεχώς έδαφος, σε αντίθεση με τον "γαλάζιο" υποψήφιο Δημήτρη Δράκο, το όνομα του οποίου δεν είναι γνωστό εκεί.
Έτσι, με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΝΔ στον τόπο του πρώτου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Δημήτρη Τσιγκούνη θέλει να τονώσει το ηθικό των υποστηρικτών του κ. Δράκου και να τον... διαφημίσει. 
source:parapolitika.gr
top