"Συνελήφθη" φίδι – 

συνεργάτης συμμορίας...

Σοφία Κατσαρέλη
Έναν πύθωνα που προστάτευε την κοκαΐνη μίας συμμορίας και τρομοκρατούσε τους “κακούς” πελάτες, “συνέλαβε” η αστυνομία στη Ρώμη.

Οι ιδιοκτήτες του μήκους 3 μέτρων φιδιού, το κρατούσαν μάλιστα νηστικό, για να είναι πιο επιθετικό. "Μόλις μπήκαμε, βρήκαμε το ερπετό να καραδοκεί πίσω από την πόρτα, όπως ακριβώς ένας φύλακας σκύλος", δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς, που συμμετείχαν στην έφοδο, που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα των εμπόρων ναρκωτικών.
Προκειμένου να το ηρεμήσουν, οι αστυνομικοί επιστράτευσαν ειδικό της δασονομίας, αλλά και μία γενναία μερίδα κοτόπουλου!
"Μας εξέπληξε που βρήκαμε 200 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης κάτω από το φίδι, την οποία προστάτευε με περισσή ζηλοτυπία. Από την έρευνα που κάναμε, συμπεράναμε πως το ερπετό είχε εκπαιδευθεί για να προστατεύει τα ναρκωτικά", υπογράμμισε ο ίδιος αστυνομικός.
Ο πύθωνας, για τον οποίο η δασονομία ανακοίνωσε πως προέρχεται από τη Γουϊνέα και πως «αξίζει πολλά χρήματα», μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ερπετών στον Ζωολογικό Κήπο της Ρώμης.
Στην επιχείρησή της, εκτός από το σπάνιο ερπετό, η αστυνομία συνέλαβε 12 άτομα και κατέσχεσε περίπου 5 κιλά κοκαΐνη.source:cosmo.gr
top