Το ΣΔΟΕ δέσμευσαν κότερα

πρώην υπουργών!


Το ΣΔΟΕ δέσμευσαν κότερα πρώην υπουργών!
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 100 σκάφη αναψυχής δέσμευσε το ΣΔΟΕ μετά από έφοδο στις μαρίνες της Βουλιαγμένης, του Αλίμου, του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 από τα δεσμευμένα σκάφη αναψυχής ανήκουν σε πολιτικά πρόσωπα ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν 3 σκάφη με μήκος πάνω από 20 μέτρα τα οποία ήταν καταχωρημένα σε off-shore του εξωτερικού. Τα δύο από αυτά ανήκαν σε πρώην υπουργούς.

Όπως προέκυψε μετά από τον επιτόπιο έλεγχο των ανδρών του ΣΔΟΕ, το ένα ανήκει σε πρώην υπουργό η οποία δήλωσε ότι το σκάφος άνηκε στο σύζυγό της και πουλήθηκε πριν από λίγο καιρό.

Το δεύτερο πολυτελές σκάφος ανήκει σε άλλον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ιδιοκτησίας δικής του αλλά του ξαδέλφου του.

Από το ΣΔΟΕ διαμηνύθηκε στους ιδιοκτήτες των σκαφών ότι αν δε τα δηλώσουν, θα κατασχεθούν και θα εκποιηθούν προς όφελος του Δημοσίου.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ, πάντως, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή καθώς για πρώτη φορά «ακουμπά» και πολιτικά πρόσωπα εκτός από επιχειρηματίες.source:madata.gr
top