Γερμανία: Γυναίκα σκόρπισε 

το θάνατο σε νοσοκομείο...

Μαρίνα Κουτσούμπα
Σε τέσσερις ανέρχονται οι άνθρωποι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, που έχασαν τη ζωή τους, όταν μία γυναίκα άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εντός του καθολικού νοσοκομείου της πόλης Λέραχ, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχουν τέσσερις νεκροί, μεταξύ των οποίων ο δράστης, που ήταν μια γυναίκα", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Φράιμπουργκ. "Στο εξής η κατάσταση τελεί υπό έλεγχο", τόνισε. Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα, που μπήκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής (29/9), άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο. Μάλιστα, πυροβόλησε και εναντίον των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο, μετά από τηλεφώνημα στα κεντρικά της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μόλις διαπίστωσαν πως πρόκειται για περιστατικό βίας, τραυμάτισαν θανάσιμα τη γυναίκα.
Δεν έχει διασαφηνιστεί ακόμα εάν η γυναίκα είχε σχέση με μια έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το νοσοκομείο και δύο ακόμη θανάτους.
Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έγινε γνωστή, ενώ τα κίνητρά της δεν έχουν διευκρινιστεί, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Το νοσοκομείο, που δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση, διαθέτει παιδιατρική κλινική, γυναικολογική, παιδοψυχιατρική και μαιευτική κλινική.source:cosmo.gr
top