Πώς υποδέχτηκαν τον George 

Michael στη φυλακή;



Στην χειρότερη στιγμή της ζωής του βρίσκεται ο τραγουδιστής George Michael, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ εβδομάδων και ήδη βρίσκεται πίσω από τα σίδερα για να εκτίσει το πρώτο μισό της ποινής του. Με ένα από τα τραγούδια του τον υποδέχτηκαν οι υπόλοιποι κρατούμενοι της φυλακής, κάτι που δεν φάνηκε να τον διασκεδάζει ιδιαίτερα...

"Με το που έφτασε, κάποιοι από τους συγκρατούμενούς του άρχισαν να τραγουδούν κοροϊδευτικά την μεγάλη επιτυχία του Feeling και συνέχισαν να τον κοροϊδεύουν και την ώρα των ντουζ. Είναι σκυθρωπός. Όταν οι πόρτες των κελιών άνοιξαν το πρωί, απλά καθόταν μέσα και αρνούνταν να βγει", δήλωσε πηγή μέσα από τη φυλακή.

Ο 47χρονος σταρ αποκαρδιώθηκε ακόμα πιο πολύ, όταν έμαθε πως η μόνη του επαφή με τον έξω κόσμο για τις πρώτες 48 ώρες μέσα στη φυλακή, θα ήταν ένα τρίλεπτο τηλεφώνημα που είχε δικαίωμα να κάνει. Ένας συγκρατούμενός του δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ότι όταν τηλεφώνησε στο σύντροφό του, ήταν γαντζωμένος στο καρτοτηλέφωνο, αναστατωμένος και δακρυσμένος, ενώ μίλαγε ψιθυριστά.

Κουράγιο George, ένας μήνας είναι θα περάσει...source:nooz.gr
top