Alessandra Ambrosio:

Brazilian Angel...


Δήλωση που ανήκει στην πρωθιέρεια της Victoria’s Secret και παρουσιάστρια του «America’s Next Top Model» Τάιρα Μπανκς και μάλλον ισχύει αν συνυπολογιστούν τα έξι εκατομμύρια δολάρια ετησίως που προσθέτει στον τραπεζικό της λογαριασμό περπατώντας χιλιόμετρα για λογαριασμό της Prada, της Vivienne Westwood, του Oscar de la Renta, των Ralph Lauren και Giorgio Armani (μεταξύ πολλών άλλων).

Η Αλεσάντρα είναι ένα τυπικό κοριτσάκι που γεννήθηκε πριν από 29 χρόνια στη χώρα που εκτιμά τους κουνιστούς σμιλεμένους γοφούς και την πλαστική χειρουργική. Οι γονείς της είχαν ένα βενζινάδικο αλλά όταν το κοριτσάκι τους στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών ανακοίνωσε ότι ονειρεύεται να γίνει μοντέλο, έσπευσαν να το γράψουν σε σχολή μοντέλων, αφού πρώτα του «ομόρφυναν» τα πεταχτά αφτιά.



Στα δεκαπέντε της στέφθηκε βασίλισσα στον βραζιλιάνικο διαγωνισμό του πρακτορείου Elite και στα γραφεία της Victoria’s Secret περίμεναν εναγωνίως να ενηλικιωθεί για να την μεταμορφώσουν σε «άγγελο» της εταιρείας. Έγινε εξώφυλλο σε πενήντα περιοδικά μόδας αλλά μόνο ο κατάλογος της Victoria’s Secret (μιλάμε για 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, αριθμός μεγαλύτερος από την κυκλοφορία της «Vogue», του «Elle» και της «Marie Claire» μαζί) αρκεί για να εκτινάξει την καριέρα σου, να σε φωνάζουν οι σχεδιαστές με το μικρό όνομα στου Dior και στην Escada, να σε ψηφίζουν εκατομμύρια άντρες ως το πιο θελκτικό θηλυκό στον πλανήτη (δεύτερη θέση στις 99 Πιο Ποθητές Γυναίκες σύμφωνα με το AskMen.com) και να αρραβωνιαστείς επιχειρηματία.

Η καλύτερή της φίλη είναι το μοντέλο Ανα Μπεατρίς Μπάρος, υπήρξε συγκάτοικος με τη Ζιζέλ και μέχρι να τελειοποιήσει τα αγγλικά της η Αντριάνα Λίμα τής έκανε τον διερμηνέα. Αυτός ο «άγγελος» είναι η απάντηση στις αντρικές προσευχές.source:protothema.gr
top