Hollywood Report...

Δείτε τι έκαναν οι σταρ του Χόλιγουντ τα τελευταία 24ωρα

Μπάριμορ- Μπιγιόνσε-Ντίαζ
Οι φωτογραφικός φακός παρακολουθεί κάθε λεπτό από τη ζωή των σταρ του Χόλιγουντ. Από τις καθημερινές τους δραστηριότητες μέχρι τις επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί αλλά και στα λαμπερά events.
Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Μπιγιονσέ μαζί με το σύζυγό της Jay Z αλλά και τον Έλτον Τζον στην ίδια παραλία στο Σεν Τροπέ.

Αριστερά: Η Κάμερον Ντίαζ περιμένοντας ταξί στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δεξιά: Η Ρενέ Ζελβέγκερ πηγαίνοντας γυμναστήριο.

Αριστερά: H Τζέσικα Άλμπα στους δρόμους του Λος Άντζελες. Δεξιά: H Τζένιφερ Γκάρνερ και η κόρη της Βάιολετ περπατούν στη Νέα Υόρκη.

Η Ντάιαν Κίτον έπαιζε με τα κύματα στη Χαβαή κάνοντας σερφ μαζί με το γιο της, ενώ μία άλλη όμορφη μητέρα, η Σάρον Στόουν, έκανε βόλτα μαζί με το γιο της, Λερντ Βον, στο Μπέβερλι Χιλς.

Αριστερά: Η Ντρου Μπάριμορ λίγο πριν δώσει συνέντευξη στο «The Daily Show With Jon Stewart» στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Going the Distance». Δεξιά: Η Μίλα Γιόβοβιτς στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Αριστερά: Ο Τζάστιν ΤίμπερλεϊκΡόμπι Γουίλιαμς στα στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού για τις ανάγκες συνέντευξης στo πλαίσιo της επανασύνδεσης των «Take That».

στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Friends with Benefits» σε περιοχή του Χόλιγουντ — για τις ανάγκες των γυρισμάτων έκλεισε μια ολόκληρη λεωφόρος, αφού σε μία σκηνή ο διάσημος τραγουδιστής οδηγεί ένα κάμπριο αμάξι. Δεξιά: Ο Γκάρι Μπάρλοου μαζί με τον
Αριστερά: Η Ρις Γουίδερσπουν στο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Δεξιά: Η έγκυος ηθοποιός Κριστίνα Απλγκέιτ στο Λος Άντζελες.

Η Σούζαν Σάραντον πηγαίνοντας σε μία συναυλία των Scissor Sisters στη Νέα Υόρκη, και η Ντάιαν Λέιν στα γυρίσματα από τα στούντιο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου HBO στο Μανχάταν.

Αριστερά: Η Νίκι Χίλτον απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αυστραλία. Δεξιά: Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ πηγαίνοντας να κάνει πιλάτες στο Λος Άντζελες.

Η Έιμι Γουάινχαουζ ύστερα από πάρτι στο Λονδίνο, και η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Φέργκι, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ντυμένη άκρως χειμωνιάτικα!source:yupi.gr
top