Οι στριπτιζέζ ... έχουν πτυχία!

Όσοι πιστεύουν ότι οι πανέμορφες πανύψηλες και προκλητικές γυναίκες που χορεύουν τα βράδια στα καμπαρέ είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, κάνουν λάθος.

Έρευνα που έγινε στην Αγγλία, αποδεικνύει ότι όχι μόνο αρκετές από αυτές είναι μορφωμένες αλλά και ότι απολαμβάνουν τη δουλειά τους!

Η μελέτη, η οποία έγινε από τις καθηγήτριες του πανεπιστημίου του Λιντς, Τίλα Σάντερς και Κέιτ Χάρντι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τρεις στις τέσσερις Βρετανίδες (το 76.4%) που εργάζονται ως χορεύτριες σε νυχτερινά μαγαζιά αντλούν μεγάλα αποθέματα ικανοποίησης από την εργασία τους αυτή. Βέβαια σε αυτή τη χαρά συμβάλλει και το γεγονός ότι κάθε βράδυ πάνε σπίτι τους με αρκετά χρήματα στην τσέπη.

Σύμφωνα με την έρευνα το νυχτοκάματο των κοριτσιών,  μπορεί να φθάνει ως και τα 350 ευρώ! Πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ετήσιο εισόδημα που κυμαινόταν από 30.000-60.000 ευρώ!

Από τις 300 συμμετέχουσες το 87% εξ αυτών είχαν ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, ενώ 1 στις 3,  δήλωσαν κάτοχοι πανεπιστημιακού πτυχίου!source:tlife.gr
top