Άπειρος στο sex o 

Clooney!


Έχοντας βρει το άλλο του μισό στην αγκαλιά της Elisabetta Canalis και έχοντας άπειρες θαυμάστριες ανά τον πλανήτη, ο George Clooney δέχτηκε ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, καθώς η Ιταλίδα ηθοποιός Violente Placido δήλωσε ότι ο γόης του Hollywood είναι "άπειρος στο sex"!

Η Violente Placido μίλησε εκ πείρας, κατά μία έννοια, τονίζοντας πως απογοητεύτηκε μετά από ορισμένες καυτές ερωτικές σκηνές σε μία ταινία, όπου υποδυόταν την πόρνη. ''Ένιωσα πως ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει! Πως δεν ήταν έμπειρος'' δήλωσε η ηθοποιός σε αμερικάνικο περιοδικό, προσθέτοντας πως ο George Clooney αγχωνόταν πολύ στα γυρίσματα.
''Έπρεπε να βρούμε ένα τρόπο ώστε να φαίνεται φυσικό και να αφήσουμε να μιλήσουν τα σώματα μας, γιατί ήταν το βασικό σημείο του έργου αυτό'' εξηγεί η Violente, που όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη ενθουσιάστηκε και αναστατώθηκε!
''Όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη αναστατώθηκα πολύ περισσότερο απ΄ότι όταν γυρίζαμε τις σκηνές μαζί. Είπα: wow!'', κατέληξε.source:cosmo.gr
top