Γιώργος Σιγάλας...

"Τι μου έμαθαν οι γυναίκες"

Γιώργος Σιγάλας
Φλερτ, σχέσεις, σεξ, απιστία, ζήλια, έρωτας, καψούρα, αγάπη. 9 διάσηµοι ωραίοι άντρες µοιράζονται µαζί µας όσα τους έµαθε η ζωή για τις γυναίκες.

Γιώργος Σιγάλας

•Έπειτα από τόσα χρόνια, δεν ξέρω τι είναι έρωτας. Τώρα νιώθω πραγµατικά ερωτευµένος µε τη γυναίκα µου. Παλιά, παθιαζόµουν. Ποτέ όµως δεν έχασα το µέτρο, δεν έφυγα εκτός ελέγχου. Άλλο το πάθος κι η καψούρα και άλλο ο έρωτας. Παρόλο που είχα αρκετές σχέσεις, τελικά ήταν µόνο πάθος και ενθουσιασµός. Ο έρωτας εξελίσσεται σε αγάπη, ενώ το πάθος κάποτε τελειώνει.

•Τις γυναίκες τις συνδύαζα πάντα µε το µπάσκετ – έχουν πολλές οµοιότητες. ∆ύσκολο σπορ. Η γυναίκα όµως δεν είναι αντίπαλος, πρέπει να τη βλέπεις σαν συµπαίκτη και να της δείχνεις σεβασµό. Ο άντρας πρέπει να είναι διαλλακτικός, να µπορεί να δει τι ζητάει απ’ αυτόν η κάθε γυναίκα. Σε αυτό το σπορ δε χωράνε µαγκιές και τσαµπουκάδες.

•∆ε φτάνω ποτέ στα άκρα όταν ζηλεύω, γιατί ξέρω πως κάθε άντρας εκτιµάει το όµορφο. Όταν κυκλοφορείς µια ωραία γυναίκα, είναι δυνατόν να µην την κοιτάξουν; ∆εν αντέχω όµως όταν βλέπω κοπέλες που «παίζει το µάτι τους». Τι κοιτάς αλλού; Αφού συνοδεύεσαι.

•Τη σχέση πρέπει να τη δουλεύουµε καθηµερινά, πρέπει να τη βοηθάµε να προχωράει. Όταν υπάρχουν οι συναισθηµατικές βάσεις, χτίζεις πάνω σ’ αυτές. Πιστεύω πως όταν ένας άντρας µπαίνει σε µια σχέση καλό είναι να έχει εµπειρίες. Να µην πεινάει το µάτι του, να είναι χορτάτος.

•Το πάνω χέρι σε µια σχέση πρέπει, κατά τη γνώµη µου, να το έχει ο άντρας. Κατά βάθος και οι γυναίκες αυτό ακριβώς θέλουν, γιατί µόνο έτσι αισθάνονται ασφάλεια.
source:yupi.gr
top