Σαρδηνία: Το νέο στέκι των

διασήμων!

Η Σαρδηνία θεωρείται η ''Καραϊβική της Ευρώπης'' κι έτσι πολλοί διάσημοι της διεθνούς αλλά και της εγχώριας showbiz δίνουν κάθε χρόνο το παρόν. Εκεί διοργανώνουν τα πάρτυ τους οι bilionaires ανα την υφήλιο. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Fawaz Gruosi, πρόεδρος και ιδρυτής του οίκου κοσμημάτων De Grisogono, γιόρτασε τα γενέθλια του στο Porto Cervo.

Ο Fawaz είχε καλέσει 300 άτομα. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους από την διεθνή showbiz  ήταν: Η Janet Jackson, η Margarita Missoni, ο πρίγκηπας Jafar του Ντουπάι, ο Ιταλός δισεκατομμυρίουχος Flavio Briatore, ο Kevin Spacey και ο Quincy Jones.

Ενώ από την εγχώρια showbiz το παρόν έδωσαν η Βάνα Μπάρμπα, ο Τάκης Ζαχαράτος και η Βίκυ Λέανδρος. Μάλιστα η Βάνα Μπάρμπα έδειξε ενθουσιασμένη από την γνωριμία της με τον Quincy Jones. Εντύπωση προκάλεσε στην διάσημη ηθοποιό το γεγονός, ότι ο Jones της μίλησε για τον Μάνο Χατζηδάκη αλλά και ότι πάνω στο γλέντι άρχισε να σπάει πιατα, σαν να ήταν Έλληνας. ''Η εμπειρία ήταν εξαιρετική'' δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Reallife.source:tlife.gr














top