Δολοφόνος του Μπ. Λαζαρίδη 

ένας από τους ληστές της Αλοννήσου;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες νες για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ληστών της Εθνικής Τράπεζας στην Αλόννησο.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό καθώς ένας από τους ληστές, φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, συζύγου της γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, όπως επίσης  και του Αλέξανδρου Κοσμόπουλου, του Γεράσιμου Μαυράκη και του Γιώργου Αναγνωστόπουλου.

Η εφημερίδα αναφέρει πως μετά τη σύλληψη του 38χρονου κατάδικου έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του μπράβου που εκτελεί ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου.

Πριν από περίπου δύο χρόνια στις 13 Δεκεμβρίου, ο Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια της συζύγου του, Αγγελικής Ηλιάδη.

Δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον επιχειρηματία. Η Αγγελική είδε τον άντρα της να τον πυροβολούν με καλάσνικοφ ενώ η ίδια τραυματίστηκε στο πόδι.

Έκεινο το μοιραίο βράδυ έχει χαραχτεί στη μνήμη της τραγουδίστριας. Όλοι τότε μίλησαν για συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.source:tlife.gr
top