Τεστ αντοχών για τη 

συγκέντρωση εσόδων...


Διαφημίσεις Google

Παγκόσμια αγορά ακινήτων
Το σταυρόλεξο της έγκαιρης είσπραξης των εσόδων που προβλέπει το μνημόνιο έως το τέλος του χρόνου προσπαθεί να λύσει η κυβέρνηση.

Στις 14:00 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου συγκαλεί νέα σύσκεψη στο υπουργείο οικονομικών, σε συνέχεια της Τετάρτης, ενώ στη φαρέτρα των όπλων για ενίσχυση των κρατικών ταμείων μπαίνει και η νομιμοποίηση του τζόγου.

Νωρίτερα συναντήθηκε με Γ.Προβόπουλο και με τη ΓΣΕΕΒΕ και στις 12:00 συναντάτε με ΑΔΕΔΥ, στο υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο ενημέρωσης από τους φορείς, πριν την τελική συνάντηση με τον πρωθυπουργό για την προετοιμασία της ΔΕΘ.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ο κ. Παπακωνσταντίνου ια συναντηθεί με τα μέλη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το ΣΕΒ.

Το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση της αγοράς παιγνίων όπως λέγεται δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση και υπολογίζεται ότι η τονωτική ένεση θα αγγίξει τα 700.000.000 ευρώ το 2011 από τις άδειες που θα δοθούν. Η κυβέρνηση θα συστήσει ειδική επιτροπή εποπτείας.

Την ίδια ώρα η ελληνική οικονομία εισπράττει νέα εύσημα.

Μετά τον επίτροπο Όλι Ρεν, ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε και ο γερμανός υπουργός οικονομικών Σόιμπλε. Πάντως σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο το 98% των ελλήνων είναι απαισιόδοξο για την οικονομία, ενώ σχεδόν καθολικό 99% είναι το ποσοστό για την αγορά εργασίας.source:nooz.gr
top