Ν. Τζαβέλα: Μπορεί ο Κικίλιας; 

Μα τρελαθήκαμε;

tzavela_niki_laos.jpg
Στην εκτίμηση ότι δεν θα είναι υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής προέβη σε συνέντευξή της στον ρ/σ Real Fm, η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα.
Πάντως, η κ. Τζαβέλα δήλωσε ότι ως ευρωβουλευτής, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ΛΑΟΣ καθώς, όπως επεσήμανε, το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι πάρα πολύ στενά συνδεδεμένο με τα ευρωπαϊκά.
Στη συνέχεια η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ έθεσε ερωτηματικά για τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων των κομμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Οι πρόεδροι των κομμάτων δεν κάθονται κάτω να δουν τι πρόκειται να κάνει αυτός ο περιφερειάρχης, δηλαδή τι καθήκοντα θα έχει...
Γιατί μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούμε δεν μπορούν να τα κάνουν... είναι δυνατόν να τα βγάλουν πέρα με τόσο μικρή εμπειρία άσκησης διοίκησης που έχουν;».
Αλλά και οι ψηφοφόροι, όπως παρατήρησε η κ. Τζαβέλα, ψηφίζουν πρόσωπα γιατί τους υποδεικνύει το κόμμα τους να το κάνουν. «Να κάτσουν και οι ψηφοφόροι και να πουν μπορεί να τα βγάλει πέρα αυτός;
Θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτά. Αλλά και οι πρόεδροι των κομμάτων οφείλουν να δίνουν εξαιρετικές προτάσεις στον ψηφοφόρο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Η κ. Τζαβέλλα αμφισβήτησε την επιλογή τόσο της κ. Φώφης Γεννηματά από το ΠΑΣΟΚ, όσο και του Βασίλη Κικίλιας από τη ΝΔ.
«Μπορεί ο Βασίλης ο Κικίλιας, τον οποίο τόσο τον συμπαθώ πραγματικά, να κουμαντάρει την Αττική; Μα τρελαθήκαμε; Δεν έχει στελέχη η ΝΔ;», διερωτήθηκε.source:parapolitika.gr
top