Ο Έλληνας «Σαρκοζί»


Θα μάθει όλα τα μυστικά του προέδρου της Γαλλίας. Κάποια  από αυτά θα τα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη. Ορισμένα θα αφορούν και την σχέση του Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι.

Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Ντένη Ποδαλύδη, ο οποίος θα ερμηνεύσει την ζωή του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί,  στη βιογραφική ταινία που γυρίζεται αυτό το διάστημα,  και αναμένεται να προβληθεί λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές το 2012.

«Παίζοντας τον Νικολά Σαρκοζί, το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να τον κρίνω. Σκοπός μου είναι να δείξω την ανθρώπινη πλευρά του» αποκαλύπτει ο ηθοποιός, ο οποίος σημειώνει τεράστια επιτυχία στη Γαλλία.

Το σενάριο της ταινίας η οποία θα έχει ως τίτλο «Η Κατάκτηση», αναφέρεται στην ζωή του Νικολά Σαρκοζί από την περίοδο που ήταν υπουργός οικονομικών μέχρι και σήμερα που κάθεται στην προεδρική καρέκλα. 'Ένας πρόεδρος που αρκετές φορές  έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή.

Αυτό  είναι μάλιστα εκείνο που περιμένουν οι περισσότεροι να δουν μέσω της ταινίας. Κάποιες  «πικάντικες» λεπτομέρειες για την σχέση του με την Κάρλα Μπρούνι. Άραγε ο έρωτας του θα προβληθεί στο μεγάλο πανί;source:newsbeast.gr
top