Στη μάχη της διάκρισης 8 Έλληνες αθλητές...

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Στη μάχη της διάκρισης 8 Έλληνες αθλητέςΟκτώ Έλληνες αθλητές ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης την Παρασκευή 30 Ιουλίου, κατά την 4η ημέρα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το πρωί κάνει αρχή η Τόνια Στεργίου στα προκριματικά του ύψους. Μετέχει στο Α΄ γκρουπ και για να προκριθεί χρειάζεται να υπερβεί το 1.92 μέτρων ή να βρεθεί μέσα στις 12 καλύτερες.


Λίγα λεπτά αργότερα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του ακοντισμού ο Γιάννης Σμαλιός, ο οποίος φέτος έχει κάνει ατομικό ρεκόρ με 80.77 μέτρα.


Ο Μιχάλης Σταματόγιαννης θα πάρει μέρος στο Β΄ γκρουπ της σφαιροβολίας. Φέτος έχει καλύτερη βολή στα 19.80 μέτρα, ενώ το ατομικό ρεκόρ του είναι 19.98 μέτρα.


Επίσης, αύριο το πρωί αρχίζει το έπταθλο με τη συμμετοχή της Ρούλας Στρατάκη και της Σοφίας Υφαντίδου. Η πρώτη είναι αρκετά έμπειρη και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ με 6.235 βαθμούς, ενώ φέτος έχει κάνει 6.038 βαθμούς. Η Υφαντίδου μετέχει στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση της καριέρας της.


Το απόγευμα της Παρασκευής έχουμε τρεις αθλητές μας να μετέχουν στα προκριματικά του μήκους. Ο Λούης Τσάτουμας, στο Α΄ γκρουπ, και στο Β΄ γκρουπ θα πάρουν μέρος ο Μιχάλης Μερτζανίδης και ο Σάββας Διακονικόλας. 
source:newsbeast.gr
top