Η αποστολή για 

ΗΠΑ και Καναδά...

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/7, 05:00GR) "πετάει" για τον Καναδά η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Ιντερ στις 3 Αυγούστου και κατόπιν θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, όπου οι πράσινοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μίλαν στις 6 Αυγούστου.
Ο Νίκος Νιόπλιας ενημέρωσε τους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης (29/7) ποιοι θα ταξιδέψουν για την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Η αποστολή για ΗΠΑ και ΚαναδάΑυτοί είναι οι: Σαριέγκι, Καντέ, Λέτο, Μπιέρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Μαρίνος, Σιμάο, Καρνέζης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Δημούτσος, Σισέ, Νίνης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Γκοβού, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Μπουμσόνγκ.
Ο γάλλος αμυντικός δεν θα φύγει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα "πετάξει" την Κυριακή (1/8), όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί πρώτα τα τυπικά (ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές) για την μετραγραφή του.
Ως γνωστόν, έχουν "κοπεί" οι Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης, Κλέιτον και Γκάμπριελ, που ενημερώθηκαν τις προηγούμενες μέρες πως δεν υπολογίζονται και ότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.
source:parapolitika.gr
top