Δεν ήθελα άλλα παιδιά»

Έπνιγε τα παιδιά 

της μόλις τα γεννούσε...

Η μητέρα των νεογνών που βρέθηκαν νεκρά στο χωριό Βιλέρ-ο-Τερτρ στη βόρεια Γαλλία παραδέχθηκε ότι τα σκότωσε, εξηγώντας ότι «δεν ήθελε άλλα παιδιά».

Όπως εξήγησε ο εισαγγελέας του Ντουέ, η 45χρονη νοσοκόμα Ντομινίκ Κοτρέζ καταλάβαινε ότι έμενε έγκυος, αλλά δεν ήθελε να πάει σε γιατρό για να της δώσει κάποιο αντισυλληπτικό. «Η πρώτη της γέννα ήταν δύσκολη εξαιτίας της παχυσαρκίας της και γι' αυτό το λόγο δεν ήθελε να πάει σε γιατρό», πρόσθεσε.


Σύμφωνα με μία πηγή, η Κοτρεζ εξήγησε ότι έπνιγε τα παιδιά μόλις τα γεννούσε. Δήλωσε επίσης ότι ο σύζυγός της δεν γνώριζε ότι έμενε έγκυος ούτε ότι σκότωνε τα παιδιά της.


Η Κοτρέζ και ο σύζυγός της, ξυλουργός στο επάγγελμα, έχουν ήδη δύο κόρες περίπου είκοσι ετών, οι οποίες έχουν δικά τους παιδιά.


Στην Κοτρέζ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση ανηλίκων μικρότερων των 15 ετών και κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ ήδη κρίθηκε προφυλακιστέα.


Ο σύζυγός της αρχικά κατηγορήθηκε για μη καταγγελία εγκλημάτων και απόκρυψη πτωμάτων, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
source:skai.gr
top