Η Samsung 

παρουσίασε οικολογικές LED οθόνες...


Η Samsung Electronics παρουσίασε τις νέες οικολογικές LED οθόνες, οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και διαθέτουν καλύτερες γωνίες θέασης και εντυπωσιακά σχέδια για να ταιριάξουν σε κάθε γούστο. Οι νέες LED οθόνες αποδεικνύουν την αφοσίωση της Samsung στην εφαρμογή του PlanetFirst. Σε αντίθεση με τις συμβατικές οθόνες, οι LED-backlight οθόνες περιέχουν λίγες ή και καθόλου επικίνδυνες για το περιβάλλον ουσίες, όπως υδράργυρο, μόλυβδο, και χρησιμοποιούν περίπου 40% λιγότερη ενέργεια. Η τεχνολογία Touch of Color (ToC) της Samsung δεν χρησιμοποιεί χρώματα βαφών, σπρέι ή κόλλες καθιστώντας την ανακύκλωση απλούστερη και ασφαλέστερη.

Επιπλέον, η λειτουργία Magic Eco επιτρέπει όχι μόνο την προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης αλλά και των διαφορετικών επιπέδων κατανάλωσης ενέργειας με τέσσερις προκαθορισμένες επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας: 100%, 75%, 50% και Power-Saving Off. Παράλληλα, οι νέες σειρές LED οθονών πληρούν τα διεθνή πρότυπα ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου του Energy Star 5.0 και των Προτύπων Ενέργειας της Κίνας (για τη σειρά 50).


Οι νέες σειρές LED οθονών υποστηρίζουν την τεχνολογία Magic Angle που μειώνει την καταπόνηση των ματιών και διασφαλίζει την ακρίβεια των εικόνων από οποιαδήποτε οπτική γωνία. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανές και δυναμικές εικόνες χάρη στο Mega Dynamic Contrast Ratio, στον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης (2ms), στην Full HD ανάλυση και στο 16:9 aspect ratio.


Τέλος, μοναδικό πλεονέκτημα της σειράς 50 αποτελεί το Magic Return. Η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες οι οποίοι εργάζονται με δύο οθόνες να μη χάνουν το περιεχόμενο της μίας οθόνης που μπορεί να σβήσει απότομα. Σε μία τέτοια περίπτωση, το Magic Return επιτρέπει στο περιεχόμενο της οθόνης που απενεργοποιήθηκε να μετακινηθεί αυτόματα στην άλλη οθόνη, καθιστώντας προσβάσιμο το περιεχόμενό της στην οθόνη που παραμένει ενεργή. 
source:nooz.gr
top