Επιθετικά σε άδειο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι»...


Αντιμέτωπος με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός καλείται μετά το εμπόδιο της Μπέσα να ξεπεράσει και αυτό της Μακάμπι παίζοντας πάλι χωρίς κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της περυσινής τιμωρίας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Εβάλντ Λίνεν με επιθετικούς προσανατολισμούς θέλει να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση.
Επιθετικά σε άδειο γήπεδο οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Χολέμπας και το κέντρο το δίδυμο Μέλμπεργκ-Μοντέστο.


Τον ρόλο των ανασταλτικών μέσων θα καλύψουν οι Ντουντού και Μαρέσκα. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Ρόμενταλ, ο οποίος θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, αριστερά ο Μιραλάς, ενώ ο Ντιόγκο θα πάρει θέση λίγο πιο πίσω από τον Ντάρμπισαϊρ που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.


Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Πάρντο, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Όσκαρ και Ιμπαγάσα.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Μακάμπι, Γιόσι Μιζράκι θα επιλέξει να παίξει 4-5-1 με τους: Στράουμπερ, Σαμπάν, Γκάφνι, Στρουλ, Νιβάλντο, Μπανινγκ, Ζιβ, Σιντίμπε, Ιτζάκι και Κολάτι.
source:newsbeast.gr
top