Βρήκαν κοκαΐνη 

μετά τέσσερις μήνες σε κατασχεμένο αυτοκίνητο!

Επί  τέσσερις ολόκληρους μήνες, ένα  αυτοκίνητο που είχε κατασχεθεί στα χέρια εμπόρων ναρκωτικών, έκρυβε στα «σπλάχνα» του ποσότητα κοκαΐνης που δεν είχε βρεθεί κατά την σύλληψη των επιβατών του! Τελικά, την ανακάλυψε ένας σκύλος της Αστυνομίας που κατά τύχη έκανε… εκπαίδευση δίπλα του!

Το  ειδικά εκπαιδευμένο στην ανεύρεση ναρκωτικών σκυλί έκανε ασκήσεις μαζί με τον εκπαιδευτή του στο παρκινγκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, όταν ξαφνικά σταμάτησε να υπακούει στις εντολές και πλησίασε το κατασχεμένο αυτοκίνητο. Ο εκπαιδευτής, που το είδε να αντιδρά σαν να είχε εντοπίσει ουσίες, ειδοποίησε την Ασφάλεια άνδρες της οποίας ερεύνησαν το αυτοκίνητο και ανακάλυψαν μία ειδική κρύπτη μέσα στην οποία υπήρχαν μία νάιλον συσκευασία με 19,5 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας!

Το  αυτοκίνητο είχε κατασχεθεί στις 25 Μαρτίου από άνδρες της ΟΠΚΕ, που είχαν συλλάβει τους δύο επιβάτες του, 30 και 20 χρόνων από την Αμαλιάδα και το Τραγανό Ηλείας, όταν στο χώρο της μηχανής βρήκαν κρυμμένες  τρεις νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 850 γραμμαρίων! 
source:protothema.gr
top