Μη πετάτε 

τίποτα: Κλέψτε διακοσμητικές ιδέες...

 Το λέγαμε και δεν το πιστεύαμε. Τώρα η θεωρία γίνεται πράξη, και η οικονομική κρίση βγάζει προς τα έξω όλη τη δημιουργικότητά μας. Μιας και ο χρόνος στα εστιατόρια και τα μπαρ περιορίστηκε και ο χρόνος στο σπίτι αυξήθηκε, make the most of it!

·    
Βάση για κέικ/ κεριά: τοποθετήστε όλα τα μεγέθη κεριών σε μια παλιά βάση για κέικ και φτιάξτε ανέξοδα μία πρωτότυπη και χρήσιμη κατασκευή

·    
Ταπετσαρία: σε περίπτωση που πρόσφατα βάλατε ταπετσαρία στο σπίτι σας, μη πετάξετε ό,τι περίσσεψε. Χρησιμοποιήστε το για διακοσμητικό και προστατευτικό χαρτί ραφιών και συρταριών. Με ταινία διπλή όψης, κολλήστε την ταπετσαρία στην επιφάνεια που επιθυμείτε κι έχετε γρήγορα κι εύκολα ένα στιλιστικό επίτευγμα


·    H
κασέλα παιχνιδιών μπορεί εύκολα να αποκτήσει και δεύτερο ρόλο: αυτό του αναπαυτικού καναπέ. Για να αλλάξετε πλήρως την εμφάνιση της, απλά βάψτε τη σε έντονα χρώματα που τόσο αγαπούν τα παιδιά, και τοποθετήστε μαξιλάρια.

·    Πάρτε μία οποιαδήποτε
κονσέρβα, βγάλτε τελείως το καπάκι και τοποθετήστε ένα νέο, ειδικό στήριγμα για οδοντόβουρτσες, το οποίο μπορεί να έχετε ήδη ή μπορείτε να το αγοράσετε. Το εξωτερικό της κονσέρβας κάντε το ό,τι θέλετε: κολλήστε αγαπημένες σας εικόνες σα κολάζ, βγάλτε εντελώς το αυτοκόλλητο της κονσέρβας κι αφήστε το κυλινδρικό κουτί όπως είναι. Όλα είναι άποψη, αν το πιστεύετε.
source:nooz.gr
top