Γιώργος Νταλάρας: 

Χτίζει βίλες στην Αντίπαρο!


2003_NTALARAS.jpg
Μόνιμος κάτοικος Αντιπάρου φαίνεται πως θέλει να γίνει ο Γιώργος Νταλάρας, αφού εδώ και περίπου ένα χρόνο χτίζει όχι ένα, αλλά τρία σπίτια στο νησί. Ο τραγουδιστής επισκέπτεται την Αντίπαρο κάθε χρόνο με το σκάφος του καθώς έχει πολλούς φίλους.
Η σκέψη του να φτιάξει το δικό του σπίτι είχε ξεκινήσει πριν τέσσαρα χρόνια και γι' αυτό το λόγο είχε αναθέσει σε γνωστό μεσιτικό γραφείο της Πάρου να του βρει ένα οικόπεδο που να πληροί όλες τις απαραίτητες για εκείνον και την οικογένειά του προϋποθέσεις.
Το μεσιτικό γραφείο τον ενημέρωσε ότι έχει βρεθεί το οικόπεδο και ο τραγουδιστής είχε πάει αμέσως να το δει. Εντυπωσιάστηκε και αμέσως έκαναν τα συμβόλαια για την αγορά του. Η ανέγερση των τριών κατοικιών ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμες.
Η καθεμιά είναι περίπου 3000 τετραγωνικά μέτρα και η κατασκευή τους ταιριάζει απόλυτα με την αρχιτεκτονική του νησιού, ενώ κυριαρχεί η πέτρα. Η αξία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τις 3 αυτές εξοχικές κατοικίες να είναι δώρο του τραγουδιστή στην κόρη του, Γεωργιάνα Νταλάρα.source:parapolitika.gr
top