Ο “συντηρητικός” 

παροχέας email του Ρίγκαν!

Άγγελος Ανδρέου
Με τη φράση “Το Hotmail, το Gmail, το Yahoo! και η Apple υποστηρίζουν τους αριστερούς” ο γιος του Ρόναλντ Ρίγκαν, Μάικλ ξεκίνησε το δικό του παροχέα email αποκλειστικά για δεξιούς τη πίστη.

Η... ευφάνταστη (τουλάχιστον) ιδέα του υιού Ρίγκαν γίνεται επί πιστώσει, αφού οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν 35 δολάρια το χρόνο για να λαμβάνουν και να στέλνουν τα συντηρητικά email τους.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη του Μάικλ Ρίγκαν, οι υπόλοιποι παροχείς, υποστηρίζοντας ανθρώπους όπως τους Ομπάμα, Πελόζι και Ράιντ, πληγώνουν την Αμερική.

“Οι άνθρωποι που είναι πιστοί στις Συντηρητικές Αξίες του Ρίγκαν καλούνται να αποτάξουν τον εχθρό και να σταματήσουν να υποστηρίζουν αυτές τις εταιρείες που προωθούν τον αριστερισμό στις ΗΠΑ” γράφει στο προσωπικό του μήνυμα ο Ρίγκαν.

Τα μέλη με την εγγραφή τους θα λαμβάνουν ως “δώρο” την ομιλία του Ρίγκαν το 1987, ενώ η διεύθυνση του θα καταλήγει σε @reagan.com.

Βέβαια, τα 35 δολάρια που κοστίζει η εγγραφή στην υπηρεσία, που έτσι κι αλλιώς είναι τσάμπα λεφτά, φαντάζουν πάρα πολλά αν διαβάσει κανείς τους όρους χρήσης:

“Χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ και δεν υποχρεούμαστε να σας παρέχουμε καμιά υποστήριξη, βοήθεια, ενημερώσεις, αναβαθμίσεις, ή/και ενίσχυση της υπηρεσίας”.

Λέτε να έχει επιτυχία; Ηνωμένες Πολιτείες γαρ... 
source:cosmo.gr
top