Click here to find out more!

Η αγωγή της Sony Music

κατά του Αντώνη Ρέμου...


remosagogi.jpg
Η Sony Music , η δισκογραφική εταιρία που ανακάλυψε τον Αντώνη Ρέμο, του άνοιξε το δρόμο για να στήσει την καριέρα του και αποτελούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, όπως ο ίδιος έλεγε στο φιλικό του κύκλο, το σπίτι του και οι συνεργάτες της εταιρίας ήταν οι δικοί του άνθρωποι, δεν βρίσκεται πια στο πλευρό του, αλλά στην απέναντι όχθη, εκείνη της αντιπαράθεσης. Μάρτιος 2010: Ο Αντώνης Ρέμος έχει διαγράψει μια μεγαλειώδη δισκογραφική και...
καλλιτεχνική πορεία. Στα μέσα του μήνα λήγει το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Sony Music, στις 13 Ιουλίου του 2006 στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt. Δέκα μέρες αργότερα, όπως ισχυρίζονται άνθρωποι που ανήκουν στον επαγγελματικό κύκλο της Sony Music, «Η εταιρία έμαθε από τα ΜΜΕ και όχι από τον ίδιο τον Αντώνη Ρέμο ότι υπέγραψε στη Heaven. Οι άνθρωποι της Sony πικράθηκαν πολύ. Ο Δημήτρης Γιαρμενίτης στενοχωρήθηκε πολύ. Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι οι δυο τους συναντήθηκαν εκτός γραφείου πριν από τη λήξη του συμβολαίου ώστε να συζητήσουν την παραμονή του Ρέμου στη Sony, κάτι που δεν έγινε. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ο Αντώνης μετά τη μετεγγραφή του δεν πήγε καν να τους χαιρετήσει».
Εκείνη την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος προτίμησε να μην αντιδράσει, να μη δημιουργήσει θόρυβο, μέχρι τις 28 Ιουλίου, όταν έστειλε εξώδικο στη δισκογραφική εταιρία με την οποία συνεργαζόταν μέχρι πρότινος, κοινοποιούμενο και στα ΜΜΕ, για να διαμαρτυρηθεί λόγω του ότι συμπεριέλαβαν το τραγούδι του «Τέρμα η ιστορία» στη συλλογή Καυτές Επιτυχίες 2010, που κυκλοφόρησε μαζί με το τηλεπεριοδικό TV Zapping χωρίς τη συγκατάθεσή του -χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά τους αντισυμβατική-, όπως όριζε το τελευταίο του συμβόλαιο στο οποίο στηρίχθηκε η Sony Music για την αγωγή της εναντίον του. Η απάντηση της εταιρίας ήταν ακαριαία. Σε λίγες ώρες απάντησαν με εξώδικο στον Αντώνη Ρέμο, που επίσης κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ, αρνούμενοι τους ισχυρισμούς του και διαμαρτυρόμενοι για το δικό του εξώδικο.
source:people magazine
top