Hollywood News...

Τα τελευταία νέα από τον πλανήτη των σταρ

Ντανιελ Κρεγκ
Τα τελευταία διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συμφωνία για τη συμμετοχή του στην πρώτη ταινία της τριλογίας «Millenium» έχει ήδη κλείσει, όμως ο Ντάνιελ Κρεγκ κάθε άλλο παρά έχει ξεχάσει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ: «Η νέα ταινία του Μποντ έχει αναβληθεί, αλλά εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Λατρεύω να υποδύομαι τον Μποντ και δεν θέλω να μείνω για πολύ καιρό μακριά από αυτό» δήλωσε ο 42χρονος ηθοποιός. Η ταινία «Bond 23» επρόκειτο να βγει στις αίθουσες το 2011, όμως τα γυρίσματα δεν έχουν καν ξεκινήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρία παραγωγής.

Οριστικό είναι πλέον το διαζύγιο του Σον Πεν και της επί 13 χρόνια συζύγου του, Ρόμπιν Ράιτ. Το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία για την κηδεμονία του 17χρονου γιου τους, οι λεπτομέρειες τις οποίας δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει και μία κόρη, η οποία όμως έχει ενηλικιωθεί- είναι πλέον 19 ετών. Ο Πεν είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2007 και λίγους μήνες μετά την ανακάλεσε. Τον Απρίλιο του 2009 κατέθεσε τη δεύτερη αίτηση διαζυγίου, την οποία και ανακάλεσε ένα μήνα αργότερα! Η τρίτη και τελευταία αίτηση κατατέθηκε τον Αύγουστο του 2009 από τη Ρόμπιν Ράιτ.

Έναν διαφορετικό λόγο για τον οποίο αρνείται να κάνει μπότοξ αποκάλυψε σε συνέντευξή της η 42χρονη Τζούλια Ρόμπερτς: «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πότε είμαι εκνευρισμένη, πότε είμαι χαρούμενη και πότε είμαι σαστισμένη. Το πρόσωπό μας λέει μια ολόκληρη ιστορία και δεν νομίζω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι η ιστορία της διαδρομής μας μέχρι το γραφείο του πλαστικού» εξηγεί. «Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ζούμε σε μία τόσο πανικοβλημένη, δυσμορφική κοινωνία, όπου οι γυναίκες δεν θέλουν καν να έχουν την ευκαιρία να δουν πώς θα είναι όταν μεγαλώσουν».
source:yupi.gr
top