Τραβούν το 

σχοινί οι φορτηγατζήδες!

Τραβούν το σχοινί οι φορτηγατζήδες και παρά την επιστράτευση συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση την  κινητοποίησή τους, η οποία έχει παραλύσει τον εφοδιασμό της  χώρας σε καύσιμα και αγαθά.


Δυστυχώς το ρεπορτάζ που ανάρτησε χτες το βράδυ το protothema gr. επιβεβαιώνεται πλήρως  αφού η εικόνα στον εφοδιασμό της αγοράς με τα καύσιμα είναι ακόμη χειρότερη σήμερα το πρωί!

Αποκλεισμένα είναι  και τα δύο διυλιστήρια των  Ελληνικών Πετρελαίων σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα και το διυλιστήριο  της Μότορ Όιλ στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ενώ στην Θεσσαλονίκη οι απεργοί έχουν δηλώσει ότι θα αφήσουν μόνο δύο ιδιωτικά αυτοκίνητα από κάθε εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών να προμηθευθούν καύσιμα για όλη την ημέρα…

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από το πρωί πραγματοποιούνται  αποκλεισμοί και στις εγκαταστάσεις  των ιδιωτικών εταιρειών, με τους απεργούς να ξαπλώνουν μπροστά στις εισόδους και να παρεμποδίζουν τις  φορτώσεις.

Την ίδια ώρα, και  ενώ έχει προγραμματιστεί για  σήμερα το πρωί συνάντηση της Ομοσπονδίας  με τον υπουργό Μεταφορών Δημήτρη  Ρέππα, έξω από το υπουργείο στου Παπάγου έχουν ήδη συγκεντρωθεί απεργοί , με τις πληροφορίες να φέρουν να κατεβαίνουν με πούλμαν προς ενίσχυση της κινητοποίησης απεργοί από την Βόρεια Ελλάδα.
source:protothema.gr
top