Επιστροφή με σημαντικά κέρδη...



Η αποστολή του Παναθηναικού επέστρεψε στην Αθήνα και ο Νίκος Νιόμπλιας εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις εμφανίσεις της ομάδας στα δύο φιλικά σε Τορόντο και Ντιτρόιτ με Ιντερ και Μίλαν, αντίστοιχα.

«Τα κέρδη πάντα είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Σκεφτείτε ότι υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Κι ακόμα, η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το θέμα όμως είναι να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα είκοσι  μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς».

Ο τεχνικός του Παναθηναικού, πρόσθεσε επίσης: «Οι προσδοκίες στον Παναθηναϊκό ήταν πάντα μεγάλες. Πρέπει να έχεις στόχους και οφείλουμε να μάθουμε να ζούμε με την πίεση. Όποιος είναι σε αυτό το κλαμπ πρέπει να είναι μαθημένος να ζει με την πίεση».

Ο Νιόμπλιας είπε επίσης ότι έχει δώσει την έκθεση του στη διοίκηση του Παναθηναικού προκειμένου να κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ σημείωσε: «Στην αρχή δυσκολεύτηκε λίγο, καθώς ήταν το πρώτο ματς και δεν γνώριζα τους συμπαίκτες μου.Σιγά-σιγά όμως, προσαρμόστηκα.Παίζουμε καλά αυτή την περίοδο και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».     
source:tanea.gr
top