Μαντόνα...

Πώς μεγαλώνει τη Λούρδη;

Μαντόνα - Λούρδη
Οι έφηβοι της Νέας Υόρκης που ζουν στο Upper East Side (συνοικία στο αστικό Μανχάταν) μεγαλώνουν προνομιούχα.


Στο σχολείο πηγαίνουν με λιμουζίνα, ρούχα μεγάλων σχεδιαστών αγοράζονται από την αρχή της σχολικής σεζόν και οι τσάντες τους κοστίζουν όσο το χαρτζιλίκι που παίρνει ένα παιδί για δέκα χρόνια.

Όμως, υπάρχει μια έφηβη που ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι. Καθημερινά διανύει με το ποδήλατό της δυο μίλια από το Σέντραλ Παρκ μέχρι το σχολείο της το Lycee Francais, τα βιβλία της είναι σε σάκο και τα απογεύματά της τα ξοδεύει μελετώντας σε ένα πολυτελές σπίτι χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Το Σάββατό της ξεκινάει στις έξι το πρωί με δίωρο μάθημα χορού και ακολουθούν μαθήματα πιάνου, υποκριτικής και ατέλειωτες ώρες διδασκαλίας ισπανικών και ιταλικών (μιλάει ήδη άπταιστα γαλλικά).

Έτσι μάλλον είναι η ζωή σου όταν είσαι η Λούρδη Τσικόνε και μητέρα σου είναι η Μαντόνα.

Η Λούρδη –στην οικογένειά της την αποκαλούν Λόλα-  είναι πια 13 χρονών και ήδη βρήκε το δικό της φάρο στη μόδα. «Η Λόλα με παρακαλούσε χρόνια για να σχεδιάσει ρούχα» έχει πει η Μαντόνα.

«Βρισκόταν σε όλες μου τις φωτογραφήσεις και τις καμπάνιες, και πάντα τριγυρνούσε στα παρασκήνια. Στις δυο τελευταίες περιοδείες μου δούλεψε στο ενδυματολογικό τμήμα και έντυσε τους χορευτές» αποκάλυψε επιπλέον η 52χρονη σταρ.
source:yupi.gr
top