Σαμποτάζ εκ των έσω»

adamidis.jpg
Ως σαμποτάζ εκ των έσω χαρακτήρισε ο Σταύρος Αδαμίδης την επίθεση οπαδών της ΑΕΚ προς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο πρόεδρος της Ενωσης τόνισε πως η διοίκηση στηρίζει τον 66χρονο προπονητή και κάλεσε τον κόσμο να απομονώσει όσους δημιουργούν πρόβλημα. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Μπάγεβιτς δήλωσε ο Αδαμίδης.
«Πρόκειται για σαμποτάζ εκ των έσω. Είναι ντροπή όσα έγιναν. Στηρίζουμε τον προπονητή, που αυτή τη στιγμή είναι σοκαρισμένος. Κανείς δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ειδικά σε ένα φιλικό και μία περίοδο που η ομάδα προσπαθεί να βρει τον δρόμο της», είπε στο ΝovaΣΠΟΡ FM o Αδαμίδης.
Οταν ρωτήθηκε αν ο Μπάγεβιτς σκέφτεται να παραιτηθεί, απάντησε: "Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να παραιτηθεί. Δεν τίθεται πάντως τέτοια θέμα. Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να αποβάλει τους λίγους που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Η ΑΕΚ έχει υψηλούς στόχους για φέτος και θα τους υλοποιήσει".
Τέλος, εξέφρασε την απογοήτευσή του και πρόσθεσε πως η διοίκηση θα προσπαθήσει να βρει αυτούς που προκάλεσαν το επεισόδιο. "Οσοι ασχολούμαστε με την ΑΕΚ είμαστε σήμερα απογοητευμένοι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρούμε αυτούς και να τους απομονώσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι. Ομάδα, παίκτες, προπονητής και κόσμος θα συνεχίσουμε ενωμένοι".
Απογοητευμένος αποχώρησε από το γήπεδο κι ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος σε πηγαδάκια με φίλους της ΑΕΚ τόνισε πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στο γήπεδο.
source:parapolitika.gr
top