Click here to find out more!

Η Περιφέρεια Αττικής

προβληματίζει το ΠΑΣΟΚ...

 Κατσέλη.jpg
Διερευνητικές επαφές έχει αυτή την περίοδο ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με στόχο να καταγράψει απόψεις για το κυβερνητικό έργο αλλά και για να εντοπίσει πιθανούς συμμετέχοντες σε ένα νέο σχήμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Το Βήμα, ο κ. Παπανδρέου, παρά το ότι βρίσκεται σε διακοπές, δεν παραλείπει τις επαφές του με τους συνεργάτες του, αλλά και τις συσκέψεις, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου, οι οποίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ανασχηματισμό.
Αυτό που θα καθορίσει το τοπίο είναι η Περιφέρεια Αττικής, με την επιτροπή επιλογής υποψηφίων της Ιπποκράτους να εξετάζει διάφορα ονόματα, παρά το γεγονός ότι η επιλογή του υποψηφίου είναι καθαρά θέμα του πρωθυπουργού.
Το Βήμα, εν τω μεταξύ, τονίζει ότι η Τίνα Μπιρμπίλη αποτελεί ένα από τα πρόσωπα «κλειδιά» για τη συγκεκριμένη περιφέρεια, αν και παραμένει μια αδύναμη υποψηφιότητα.
Από πλευράς της η Λούκα Κατσέλη διαψεύδει ότι έχει βλέψεις για την Περιφέρεια Αττικής και έτσι τα βλέμματα πέφτουν στον Γιώργο Παπανδρέου, οι αποφάσεις του οποίου θα καθορίσουν εάν θα οδηγηθούμε σε ανασχηματισμό ή απλά σε διορθωτικές κινήσεις.
source:parapolitika.gr
top