Wayne Rooney: 10.000 λίρες 

για να ζεσταθούν τα 

σκυλιά τους...

Ιωάννα Μαμάη
Είναι γνωστό πως το ζεύγος Rooney ξοδεύει αφειδώς χρήματα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 5 εκατομμύρια λίρες που έδωσαν για την κατασκευή υπερπολυτελούς κατοικίας στα Νησιά Barbados.

Μετά από αυτήν την διόλου οικονομική επένδυση, ο Wayne και η Coleen Rooney έδωσαν 10.000 λίρες για να βάλουν ενδοδαπέδια θέρμανση στο σπιτάκια των σκυλιών τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τον περασμένο χειμώνα είχε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πάρει την απόφαση και να τοποθετήσει θέρμανση στο σπίτι των 4 σκυλιών τους.

"Όλοι οι πλούσιοι ποδοσφαιριστές της Βορειοδυτικής Αγγλίας έβαλα ενδοδαπεδια θέρμανση στα σπίτι τους. Ωστόσο, ο Wayne πήγε ένα βήμα παραπέρα και σε αυτό επέμεινε η Coleen", είπε φίλος του ζευγαριού στην Sun.

Παράλληλα, η Coleen δήλωσε πως δεν κουράστηκε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αφού αυτό συνέβη αμέσως μετά τη γέννηση του γιου τους, Kai Wayne.

"Δεν κουράστηκα να χάσω βάρος ούτε ήμουν κολλημένη να αδυνατίσω. Πιστεύω πως ήταν ο καλύτερος τρόπος. Έχασα όλα τα κιλά που πήρα. Είμαι τυχερή που δεν έκανα ραγάδες. Όταν πάχυνα αναρωτήθηκα αν θα επέστρεφα στα παλιά μου επίπεδα", ανέφερε η Coleen σε έντυπο.
source:cosmo.gr
top