Θα Γίνει Ο Παπακαλιάτης 

Το Πιο Χοτ Όνομα 

Στο Μπόλιγουντ;

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κληρονομικό χάρισμα και προβλέπει τι θα γίνει σε 10 χρόνια

Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Ένα μέιλ που ο Αλέξανδρος Ρήγας έστειλε στον Δημήτρη Αποστόλου, στις 16/8/20

Νοµίζω οτι το σενάριο είναι σε καλό δρόµο. Είδα προχτές τον Τζώνη (σημ. Καλημέρη – πρόεδρο της Miramax) και έκανε δύο πολύ καλές παρατηρήσεις που μας γλιτώνουν 20 εκατ. americο (σημ. το νόμισμα που διαδέχτηκε το δολάριο). Τρίχες λεφτά, θα μου πεις, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Εδώ είναι όπως τα άφησες μετά το τελευταίο σου ταξίδι. Ο Χριστόφορος τελειώνει την ταινία του και δεν κρατιέται για την επόμενη. Μετά την επιτυχία του στην Ινδία (σημ. Το πιο χοτ όνομα στο Μπόλιγουντ), όλοι τρέχουν για αποκλειστικά συμβόλαια. Του ’δωσε προχτές στο Mykonos (σημ. χοτ ρέστο στο Μαλιμπού ιδιοκτησίας Πέτρου Κωστόπουλου) ο Κανάκης μια φοβερή ιδέα. Είπαν να γράψουνε μαζί, αλλά ο Αντώνης με την εκπομπή του (σημ. Wild boots, τεράστιο σουξέ στο CBS) δεν ξέρω αν βρει χρόνο.



Τι άλλα νέα; Α, η Τζούλια, μετά τη μετακόμισή της στο Playboy mansion, εξαγόρασε όλες τις μεγάλες εταιρείες πορνό και πλέον είναι, σύμφωνα με το Forbes, η 14η πιο ισχυρή γυναίκα στις ΗΠΑ. Μ’ έχει πειράξει που επιμένει ότι είναι Αγγλίδα και επιτίθεται σε όποιον της θυμίζει την ελληνική της προϊστορία, αλλά τι να πεις; Τουλάχιστον στα κρυφά δίνει δουλειά σε πολλές από τις δικές μας ηθοποιούς που ήρθαν να κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ. Ναι, για τη FRG (Former Republic of Greece) μαθαίνω κι εγώ τα άσχημα νέα. Έβλεπα προχτές στο ΜD youtube (σημ. Το νέο 3D youtube, ιδιοκτησίας Σπύρου Παπαδόπουλου) σκηνές και τις παλιές καλές μέρες που γράφαμε σίριαλ στην πατρίδα. Μελαγχόλησα. Πώς άλλαξαν όλα! Όσο σκέφτομαι ότι το τελευταίο ελληνικό σίριαλ στην ιστορία της τηλεόρασής μας ήταν η ζωή της Σπεράντζας Βρανά, κάπως με πιάνει. Ήταν φοβερή η Κατερίνα (σημ. Παπουτσάκη), αλλά ποιος το ’δε; Από τότε που παίζονται μόνο τουρκικά σίριαλ έχει πέσει εντελώς το επίπεδο. Θα μου πεις, είμαστε πια τουρκική αποικία, αλλά μέχρι κι οι Κούρδοι έχουν δικά τους σίριαλ. Μας έχουν άχτι, τι να πω; Έτσι, για την τιμή των όπλων, έστειλα στον Φατίχ Μπαρμόντογλου (σημ. Ο πιο μεγάλος θεατρικός παραγωγός της Αθήνας) μια πρόταση για ένα έργο, αλλά δεν του άρεσε. Το μόνο θέμα, λέει, που πουλάει είναι το σεξ. Φαντάσου. Και μάλιστα, πάντα σε σχέση με σεξ και πείνα, σεξ και κρίση, ερωτικά τρίγωνα με Έλληνες και Τούρκους και μια Ρωσίδα.
Εμένα απ’ όσα συμβαίνουν στη FRG με πειράζει που πλέον δίνουν αφειδώς εκείνα τα ρημαδοχάπια τα endsleep από τα νηπιαγωγεία ακόμα. Θα μου πεις, όταν έχει πάει το ωράριο των εργαζομένων στις 16 ώρες, ποιος έχει καιρό για ύπνο; Αλλά και με τρεις ώρες ύπνο τη μέρα δε νομίζω ότι θα αντέξουν πολύ ακόμα οι Αφροέλληνες που απέμειναν στη χώρα.

Μου ’χει λείψει τρελά η Ελλάδα. Αλλά κι αυτό που έζησα την τελευταία φορά με όλες τις ταμπέλες στα τουρκικά δεν κατέβαινε κάτω με τίποτα. Τι να σου πω, εκείνη τη μέρα (Μάρτη του 2014), που ο Θέμος (σημ. Στο Όλα 14) κανόνισε με τον Περρή να φύγουμε οι πρώτοι 2.000.000 Έλληνες με τα αμερικανικά πολεμικά τον έβριζα, αλλά τώρα τον δικαιώνω. Αυτόν, πάλι, τον έχασα. Πριν από καιρό μού ’πανε ότι έκανε μια εκπομπή στη Μόσχα, κάτι σαν ριάλιτι, με θέμα τις ασχημότερες Ρωσίδες, δεν κατάλαβα…

Όποτε μπορέσεις, έλα καμιά βόλτα κατά δω. Και θυμήσου να ψάξεις καμιά μέρα για κείνο το Όσκαρ. Εκείνο το βράδυ, έτσι που γυρίσαμε κουρούμπελα από την τελετή, κάπου το άφησα κι έχω φάει τον τόπο. Η Μεξικάνα η καθαρίστριά μου επιμένει ότι δεν ήρθα σπίτι με αυτό. Αν δεν το βρεις, δεν πειράζει, μάλλον θα πάμε του χρόνου για το επόμενο. Μην πεις ότι σ’ το ’πα, αλλά μου το εμπιστεύτηκε ο Γιάννης (σημ. Λάτσιος, πρόεδρος της επιτροπής των Όσκαρ από το 2018). Ξέρεις πώς γίνονται αυτά τώρα… Και αυτόν το δόλιο τον έχουν φάει οι αποστάσεις. Όλο στη FRG είναι. Θέλει να βλέπει τα παιδιά. Τι την έπιασε κι αυτή την Ελένη, τώρα, να κάνει πρωινάδικο με τα τρία τους; Σκίζει, μαθαίνω, αλλά κι ο Γιάννης έχει τα δίκια του. Μετά την 27η προσπάθεια επανασύνδεσης πίστευε ότι θα τα βρίσκανε.

Σε αφήνω τώρα γιατί ήρθε η Άννα (σημ. Βίσση). Πολύ την αγαπάω, αλλά αυτή η εμμονή της για διεθνή καριέρα δε θα της βγει σε καλό… Να με πάρεις μεθαύριο που θα ’μαι Νέα Υόρκη και έχει καλύτερο σήμα.

Αλέξανδρος

source:yupi.gr
top