Αυτή τη φορά ο ταύρος

έγινε θύτης...


Σαράντα άτομα τραυματίστηκαν στην Ισπανία όταν στη διάρκεια ταυρομαχίας ένας ταύρος ανέβηκε στις κερκίδες και άρχισε να επιτίθεται στους θεατές.


Το περιστατικό συνέβη σε αρένα στην Ναβάρα,στη βορεια Ισπανία. Ο ταύρος με ένα άλμα κατόρθωσε να ανέβει στις κερκίδες εξαπολύοντας επίθεση στους εντρομους θεατές .
Ένα αγοράκι 10 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από τα κέρατα του ταύρου στην κοιλιακή χώρα και ένας 40χρονος στην πλάτη. Οι υπόλοιποι θεατές υπέστησαν μικροτραύματα.
Οι ταυρομάχοι κατόρθωσαν να δέσουν τον ταύρο, τον σκότωνσαν και στη συνέχεια τον  απομάκρυναν με γερανό.
Το επεισόδιο συνέβη στη διάρκεια διαγωνισμού ,όπου κάποιοι τολμηροί θεατές εισέρχονται στην αρένα και προσπαθούν να αποφύγουν τον ταύρο, που φυσικά τρέχει ξέφρενα.
Οι ταυρομαχίες φαίνεται να διχάζουν πάντως την Ισπανία , μετά και την απόφαση του Κοινοβουλίου της Καταλονίας,να απαγορεύοντας το βάρβαρο παραδοσιακό ισπανικό θέαμα.
Οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των ζώων, ενθουσιασμένοι από την απόφαση, δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν προσπάθειες έτσι ώστε η απαγόρευση της ταυρομαχίας να θεσμοθετηθεί και στις υπόλοιπες περιφέρειες της Ισπανίας. 
source:cosmo.gr
top