Έλλη Κοκκίνου...

Οι καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον Αλέξανδρο και οι συναυλίες με τη Δέσποινα Βανδή

Έλλη Κοκκίνου
Η Έλλη Κοκκίνου, έχοντας ήδη διαπιστώσει τι είναι σημαντικό στη ζωή, αυθόρμητα πορεύεται, πάντα με αγάπη, ειλικρίνεια, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα.

Ταυτόχρονα, με τη Δέσποινα Βανδή συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία τις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα. «Είμαστε πραγματικά ένα δίδυμο πάρα πολύ ωραίο» λέει η Έλλη. «Ξεκινήσαμε για λίγες συναυλίες και, τελικά, ζήτησα πέντε μέρες να πάω διακοπές με φίλους και μου είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο. Τους εξήγησα ότι χρειάζομαι και εγώ πέντε ημέρες να ξεφύγω αλλά δεν το βλέπω να γίνεται». Η Έλλη μπορεί να ζητάει από τους διοργανωτές των συναυλιών πέντε ημέρες διακοπές ώστε να ξεφύγει από το φόρτο της συνεχούς δουλειάς, αλλά το τελευταίο από το οποίο θέλει να ξεφύγει και ο «άντρας» που μονοπωλεί όχι μόνο τις διακοπές της αλλά και κάθε της στιγμή εκτός εργασίας είναι ο σχεδόν δυόμισι χρονών γιος της Αλέξανδρος. «Φυσικά, πήγα ήδη διακοπές με το γιο μου και τώρα, μεταξύ συναυλιών, πηγαίνω και τον βρίσκω στο εξοχικό μας» λέει η Έλλη. «Πήγαμε διακοπές στην Κρήτη, στην Ελούντα, στο ξενοδοχείο του Ηλία Κοκκοτού. Είναι φίλος και πάνε και πολλοί άλλοι φίλοι και περνάμε καταπληκτικά. Όπως ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος με τα παιδιά του, ο Ηλίας Κοκκοτός με τα ανίψια του που είναι ίδιας ηλικίας με το γιο μου, πάει η Δέσποινα και ο Σάκης με τα παιδιά τους και γινόμαστε όλοι μια παρέα. Τα παιδιά περνάνε καταπληκτικά και βρίσκονται όλα μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ στη θάλασσα και την πισίνα του ξενοδοχείου και εμείς έχουμε πλήρη ηρεμία, μια και είναι ένα μέρος πολύ ασφαλές για τα παιδιά. Είναι κλειστός ο χώρος, με μια μικρή ιδιωτική παραλία που φυλάσσεται, οπότε δεν έχουμε καμία ανησυχία».

Ο Αλέξανδρος είναι στο επίκεντρο της ζωής της και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τη λάμψη που απλώνεται σε όλο της το πρόσωπο μόλις πει έστω και μία κουβέντα για εκείνον. «Μπορώ να μιλάω ημέρες για τον Αλέξανδρο. Όχι ώρες αλλά ημέρες» λέει η Έλλη χαμογελώντας με τη φυσική συστολή που τη διακρίνει, γέρνοντας το κεφάλι της λίγο προς τον έναν ώμο και με ένα μειδίαμα που προδίδει σκανταλιά ενώ ταυτόχρονα μοιάζει να αναρωτιέται αν όλος ο κόσμος είναι έτοιμος να την ακούσει να μιλάει ατελείωτα για τον Αλέξανδρο. «Είναι μοναδικό παιδί. Τον παρατηρώ και βρίσκω απίστευτο το πόσο εύκολα μαθαίνει, ακόμα και σε τόσο μικρή ηλικία. Οτιδήποτε ακούει, το λέει και οτιδήποτε δει, θα το σχολιάσει. Είναι πάρα πολύ παρατηρητικός, σε τόσο μεγάλο βαθμό που με αφήνει πολλές φορές άφωνη» εξηγεί η Έλλη. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν τα προσέχω εγώ και τα παρατηρεί εκείνος. Από το αυτοκίνητο παρατηρεί τους γερανούς, τις σειρήνες πάνω στα περιπολικά, θυμάται δεκάδες ιστορίες… Είναι ένα παιδί πάρα πολύ έξυπνο και εύστροφο, που πάντα ξυπνάει με το χαμόγελο και πάντα κοιμάται με το χαμόγελο. Για μένα αυτό σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένος και, φυσικά, είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτό για μένα».
source:yupi.gr
top