Δ. Νομικού: “Η Φαίη και 

ο Γιώργος θα πετύχουν

στο πρωινό!”

Για τη συμμετοχή της στη νέα εκπομπή “Just the two of us”,  το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά που θα αναλάβει τη σκυτάλη στην πρωινή ζώνη του Μega και τους έρωτες της ζωής της μιλά η Δούκισσα Νομικού.
 
Το γνωστό μοντέλο που την επόμενη σεζόν θα εμφανιστεί στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, στην εκπομπή “Just the two of us” δηλώνει χαρούμενο για τη νέα συνεργασία και ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες της εκπομπής.
 
Όσον αφορά τον “Όμορφο Κόσμο” στον οποίο συμμετείχε πέρσι, η Δούκισσα Νομικού λέει στο “Εγώ” πως έχουν ακουστεί πολλά για το τι πήγε στραβά και τι όχι. “Νομίζω θα καταντήσει γραφικό να έχει περάσει τόσος καιρός και εμείς να ασχολούμαστε ακόμη με αυτό. Άσε που θεωρώ πως, ό,τι κι αν ειπωθεί κατόπιν εορτής, είναι ανούσιο. Δεν αποτύχαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Δεν τα καταφέραμε καθόλου άσχημα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.


 
Παράλληλα, η ίδια ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε υπήρξαν μεγάλες κόντρες μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής, ενώ διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να είναι σε κόντρα με την Κατερίνα Καινούριου.
 
Όσον αφορά το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά που θα κάνουν την πρωινή εκπομπή του Mega, η Δούκισσα θεωρεί πως είναι πολύ θα πετύχουν. “Ο Γιώργος και η Φαίη είναι ωραίο δίδυμο. Θα πετύχουν και τους το εύχομαι”, λέει η Δούκισσα Νομικού.
 
Παράλληλα, η ίδια αποκαλύπτει πως παρόλο που αυτήν την εποχή είναι μόνη της, έχει ζήσει μεγάλους έρωτες στο παρελθόν. “Μόνο μεγάλους έρωτες έχω ζήσει! Δεν μου αρέσει η μετριότητα. Μου αρέσει να τα δίνω όλα”, αναφέρει και προσθέτει πως στο μέλλον θα την άρεσε να κάνει οικογένεια και παιδιά.
 
Όσο για το τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κερδίσει εκείνη απαντά: “Πρέπει να είναι αυθεντικός, όσα λέει να τα στηρίζει μέχρι τέλους, να ξέρει τι θέλει και να είναι ειλικρινής. Να με κοιτάζει στα μάτια και να νιώθει ότι έχει δίπλα του το καλύτερο κορίτσι του κόσμου... να ξέρει να βλέπει ότι τον αγαπώ”.


Πιο σέξι από ποτέ η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή του Mega!
  source:tlife.gr
top