Βίκυ Καγιά...

Τι αλλάζει στο Next Top Model ΙΙ;

Βίκυ Καγιά
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάνω στην Ώρα» μίλησε η Βίκυ Καγιά για το δεύτερο κύκλο του «Next Top Model» που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1.

«Πανέμορφα κορίτσια, πολύ ψηλές, με τρομερές προσωπικότητες» είναι, σύμφωνα με την 32χρονη παρουσιάστρια, οι υποψήφιες του «Next Top Model 2». «Η κριτική επιτροπή είναι σε μεγάλα κέφια» συνέχισε, ενώ αποκάλυψε πως εκτός από τον Χάρη Χριστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Χριστόφορο Κοτέντο, φέτος θα υπάρχει και «guest κριτής»: «Θα έχουμε guest κριτές, οι οποίοι θα έρχονται κάθε εβδομάδα. Θα δυσκολέψουμε λίγο τη ζωή των κοριτσιών, αλλά πρέπει να το κάνουμε γιατί ήρθαν διαβασμένες από πέρσι».

Με σημαντικό αντίπαλο φέτος τη «Ζωή της Άλλης», που μεταφέρθηκε στην prime time ζώνη, το «Next Top Model» θα προβάλλεται και πάλι Δευτέρα, ενώ η πρεμιέρα του προγραμματίζεται για τις αρχές Οκτωβρίου. «Άλλο κοινό το "Next Top Model”, άλλο η "Ζωή της Άλλης"» σχολίασε σχετικά με τον ανταγωνισμό η Βίκυ. «Τι να κάνουμε; Θα το παλέψουμε. Θα δείξει, αλλά εμείς μέχρι τελικής πτώσεως, θα προσπαθούμε» συνέχισε.

Τέλος, σχετικά με τις αρνητικές κριτικές που αφορούν την ίδια, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του και δεν μπορεί να σε συμπαθούν όλοι, ούτε να σ' αγαπούν. Εγώ όλα τα ακούω, τα λαμβάνω υπόψη μου και πολλές φορές δεν έχουν κι άδικο».source:yupi.gr
top