Στην αντεπίθεση περνά 

το Twitter...


Βίντεο, εικόνες και πληροφορίες για προσέκλυση νέων «φίλων»

Τον ανασχεδιασμό του Twitter με στόχο να προσελκύσει νέους «φίλους», προσφέροντάς τους περισσότερες πληροφορίες, ανακοίνωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Έβαν Ουίλιαμς.

Μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια, η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει καταφέρει να προσελκύσει 150 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, ενώ καθημερινά προστίθενται και 370.000 νέοι χρήστες.

Στόχος όμως πλέον, είναι οι χρήστες αυτοί να «μένουν» περισσότερη ώρα στην ιστοσελίδα. Για το λόγο αυτό, στον σαρωτικό ανασχεδιασμό που φέρει την κωδική ονομασία «Φοίνιξ» προβλέπεται η ενσωμάτωση βίντεο του YouTube, εικόνων και άλλου περιεχομένου, ώστε το Twitter να αποκτήσει πιο έντονο χαρακτήρα πηγής πληροφόρησης.

Περισσότερα από 90 εκατομμύρια μηνύματα στέλνονται καθημερινά κατά μέσο όρο από τους χρήστες του Twitter, το οποίο όλο και περισσότερο ανταγωνίζεται με επιτυχία το Facebook, το Yahoo και το Google για τον online χρόνο των χρηστών.

Το νέο Twiiter.com θα υλοποιηθεί σταδιακά σε παγκόσμια βάση τις επόμενες εβδομάδες. Το κοινωνικό δίκτυο εξάλλου προωθεί ένα νέο σύστημα διαφήμισης, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει την τεράστια βάση δεδομένων των χρηστών του και να την μετατρέψει -διακριτικά- σε μια μόνιμη πηγή εσόδων.source:newsbeast.gr
top