Νεοπλουτισμός και χρεωκοπία οι ...

υψηλοί προσκεκλημένοι στον 

“βασιλικό” γάμο Νικόλαου – 

Τατιάνας στις Σπέτσες...



  • Η απόβαση των VIP καλεσμένων, η διαφημίση της χώρας και οι τάσεις επίδειξης προκαλούν τον μέσο Έλληνα πολίτη
  • Τι έγινε στο κοκτέιλ πάρτι στο ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο”- Στις 19:00 η γαμήλια τελετή
  • Διαβάστε που σκορπά χιλιάδες ευρώ η οικογένεια του έκπτωτου μονάρχη, στο γαλαζοαίματο “πανύγηρι” που στήθηκε στον Αργοσαρωνικό - Συνεχής ενημέρωση

Μερικές φορές η χρονική συγκυρία και οι ιδιαίτερες συνθήκες μπορούν να “μεταμορφώσουν” ένα λαμπερό γάμο σε τελετή επίδειξης νεοπλουτσιμού.
 
Τα τελευταία 6 χρόνια, ο τέως βασιλιάς Κωσταντίνος, η Άννα Μαρία και τα παιδιά τους, επισκέπτονται συχνά τη χώρα, μετά και την οριστική διευθέτηση της πρώην βασιλικής περιουσίας.
Όμως αυτό το καλοκαίρι, που θα μείνει στην ιστορία, ως ένα από τα κρισιμότερα για την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, με την οικονομία στα όρια της χρεωκοπίας, τα ασφαλιστικά ταμεία άδεια, τον ΦΠΑ στα ύψη και τα εισοδήματα των Ελλήνων μειωμένα, η απόφαση του Νικόλαου να παντρευτεί την αγαπημένη του Τατιάνα στις Σπέτσες σκορπώντας επιδεικτικά χιλιάδες ευρώ , προκαλεί την κοινή γνώμη.
 
Αν αυτός ο γάμος γινόταν πέρισυ, ίσως να μην προκαλούνταν ανάλογες αντιδράσεις και όλοι να έβλεπαν μόνο τα θετικά της απόβασης των γαλαζοαίματων και των πάμπλουτων VIP στον Σαρωνικό.
 
Από χθες το βράδυ έχουν κατακλύσει τις Σπέστες ξένοι αλλά και έλληνες εκατομμυριούχοι, βασιλιάδες, πρίγκιπες για να τιμήσουν τον Νικόλαο και την Τατιάνα.
 
Η λίστα των 350 VIP καλεσμένων
 
Κάποιοι από τους καλεσμένους που έχουν φτάσει ήδη είναι ο αδερφός του Νικόλαου, Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, η βασίλισσα Σοφία και ο διάδοχος Φελίπε με τη σύζυγό του, ο Βίκτωρ της Σουηδίας με τη σύζυγό του, ο φίλος της οικογένειας και κουμπάρος του ζευγαριού Νάσος Θανόπουλος με τον αδερφό του και τη μητέρα του.
 
H βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, ο πρίγκηπας Χάακον της Νορβηγίας, η βασίλισσα Μαργαρίτα με τα παιδιά της και την ανηψιά της, κόρη της Βενεδίκτης και ο διάδοχος της Ολλανδίας Βίλχεμ Αλεξάντερ και η πριγκίπισσα Μαξίμα, οι βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Σουηδίας, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος, η πριγκίπισσα Αικατερίνη και άλλοι.
 
 
Το ελληνικό jet set: Ντίντης και Λούλα Γουλανδρή, μέλη των οικογενειων Εμπειρίκου, Λιβανού, ο Γιώργος και η Αριέττα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος και η Ηρώ Κόβα, ο Μιχάλης Χανδρής, ο Φίλιππος και η Μαρίνα Στράτου, ο Βασίλης και η Χαρά Καίσαρη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Ζωή Λάσκαρη, ο Νίκος με τη Βαρβάρα Βερνίκου, o Γιώργος με την Ελενα Ντάβλα κ.ά.
Οι “βασιλικές” σπατάλες
 
Δύο πάρτι – με κόστος αρκετές χιλιάδες ευρώ
Μπομπονιέρες για τους VIP παραγγέλθηκαν και σχεδιάστηκαν ειδικά από τον κ. Αντώνη Βουράκη
 
(Πρόκειται για 150 ασημένιες(!) μπομπονιέρες σε οβάλ σχήμα, που έχουν πάνω τους τον θυρεό, τα μονογράμματα των μελλόνυμφων και την ημερομηνία του γάμου.
Δώρα στους κουμπάρους : Ο οίκος Βουράκη ετοίμασε ασημένια μανικετόκουμπα τα οποία συνδυάζουν τα μονογράμματα των μελλόνυμφων με δυο σύμβολα καλής τύχης: την πέτρα τιρκουάζ και το ξύλο.
Μπομπονιέρες για τους υπόλοιπους παραγγελία στο κοσμηματοπωλείο «Kessaris». (Ασημένια βραχιόλια διακοσμημένα με κοχύλια για τις κυρίες, κομπολόγια από ασήμι για τους κυρίους) μ
Αρωματικά φυτά του “LV Petridis” στολίζουν τον χώρο της γαμήλιες δεξίωσης
Live μπάντα για ελληνικά και ξένα ακούσματα έχει στηθεί από τον Ντένη Μουζάκη που έχει αναλάβει τη μουσική επιμελεια της βραδιάς.
'Ερχονται γεμάτες κοσμήματα και μπριγιάν από την Ευρώπη οι VIP κυρίες
Και σε όλα αυτά, δεκάδες “φουσκωτοί” θα σπρώχνουν δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και οπερατέρ προστατεύοντας τους ζάμπλουτους καλεσμένους!.
source:newsit.gr
top