Στην Επιθεώρηση Εργασίας η… 

Βουλή...


Κόκκινος συναγερμός σήμανε χθες στο καφενείο της Βουλής! «Σύρμα, η Επιθεώρηση Εργασίας!» σφύριξε έντρομος ένας σερβιτόρος του καφενείου της Βουλής και κάποιοι συνάδελφοί του άρχισαν να πηδάνε από τα παράθυρα.

Το κλιμάκιο των ελεγκτών έπιασε στον ύπνο τον ιδιοκτήτη του καφενείου κ. Πιετρή, ο οποίος ναι μεν μπορεί να μην ήταν εκεί, είχε όμως αφήσει στο πόδι του στο ταμείο της επιχείρησης την ξαδέλφη του.

Εκείνη, εμφανώς ταραγμένη, δήλωσε ότι εργάζεται μόλις μια μέρα και γενικά προσποιήθηκε άγνοια για τα εργασιακά του προσωπικού.

Ωστόσο, οι επιθεωρητές πέρασαν από κανονική ανάκριση όλο το προσωπικό, ενώ την τελευταία στιγμή πρόλαβαν δύο υπαλλήλους που πήγαν να… «δραπετεύσουν»!

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, οι επιθεωρητές εντόπισαν γυναίκα που δούλευε επί δύο χρόνια ανασφάλιστη! Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της έρευνας και ελπίζουμε ότι μέχρι τότε ο ιδιοκτήτης του καφενείου θα πάψει να διαφημίζει τη φίρμα του, χρησιμοποιώντας σακούλες που αναγράφουν Pietris Catering, Hellenic Parliament.
source:zougla.gr
top