Η Dream Team στον 

Άγνωστο Στρατιώτη...



Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη πάντα προσελκύει τα βλέμματα, το ίδιο συνέβη και με τους Αμερικανούς σούπερσταρ που θα αγωνιστούν με την φανέλα των ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Δείτε ΦΩΤΟ.

 

Σαν... τουρίστες κανονικοί, αρκετοί παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι απεκδύθηκαν για λίγο την ιδιότητά τους, πήγαν δίπλα στους τσολιάδες, έκαναν γκριμάτσες και βγήκαν φωτογραφίες που θα τις πάρουν μαζί τους στο σπίτι, για να λένε για τα μέρη στα οποία βρέθηκαν σε αυτό το μεγάλο ταξίδι.
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
 
Η ιδέα του χάπενινγκ ανήκει στον υφυπουργό Πολιτισμού, Τουρισμό και Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος μίλησε στον Μάικ Σιζέφσκι και τους ΝΒΑερς παίκτες του για το συμβολισμό του μνημείου. “Είναι πραγματικά απίθανο πώς αυτοί οι διάσημοι παίκτες κατανόησαν αμέσως τι συμβαίνει στη χώρα μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και φεύγοντας μόνοι τους από τους ανθρώπους της ασφάλειά τους, έδειξαν πόσο ασφαλείς είμαστε εδώ. Αυτήν την εικόνα θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικητιάδης.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι παίκτες, από την πλευρά τους, μοίρασαν αυτόγραφα και πέρασαν αρκετές στιγμές με τους μικρούς παίκτες από την μπασκετική ακαδημία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που βρέθηκαν εκεί, με τις μπάλες υπό μάλης για να πάρουν μια υπογραφή από τα αστέρια των ΗΠΑ.
ΦΩΤΟ EUROKINISSIΦΩΤΟ EUROKINISSI
 
Σήμερα στις 19:00 η Ελλάδα δίνει το τελευταίο και πιο δυνατό τεστ πριν το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ο Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελευταία συμπεράσματα πριν την αναχώρηση της ομάδας την Πέμπτη για την Άγκυρα, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι που θα κατακλύσουν το ΟΑΚΑ (έχουν πωληθεί περισσότερα από 12.000 εισιτήρια και η διάθεσή τους συνεχίζεται μέχρι το τζάμπολ) θα έχουν τη δυνατότητα να… ξεπροβοδίσουν την επίσημη αγαπημένη που το Σάββατο ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας την Κίνα.
 source:newsit.gr
top