Μενεγάκη- Λάτσιος...

Η συνάντηση του πρώην ζευγαριού έξω από το σπίτι που έμεναν μαζί

Μενεγάκη- Λάτσιος
Η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου το από­γευμα της προηγούμενης Πέμπτης στην είσοδο του σπιτιού της παρουσιάστριας στα Μελίσσια θύμιζε κάτι από τις παλιές καλές ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν μαζί. Το πρώην ζευγάρι αγκαλιασμένο μιλούσε για ένα τέταρτο περίπου και έδειχνε σαν να μην είχε μεσολαβήσει ποτέ ανάμεσά του η ανακοίνωση του διαζυγίου του.

«Ο Γιάννης Λάτσιος έφτασε γύρω στις 6.30 το απόγευμα με το τζιπ του, ενώ η Ελένη Μενεγάκη, που προφανώς τον περίμενε, βγήκε να τον υποδε­χτεί αμέσως στην είσοδο του σπιτιού» λέει άνθρωπος που είδε από κοντά τη συνάντησή τους. «Εκείνος ήταν μαυρισμένος και αρκετά αδυνατισμένος, ενώ η Ελένη ήταν αμακιγιάριστη και είχε πιασμένα τα μαλλιά σ’ έναν ατημέλητο κότσο. Μόλις η παρουσιάστρια αντίκρισε τον Γιάννη Λάτσιο τον χαιρέτησε μ’ ένα φιλί και για αρκετή ώρα είχε το χέρι της στον ώμο του και τον κοιτούσε στα μάτια. Ο Γιάννης Λάτσιος, ιδιαίτερα ευδιάθετος, μιλούσε και αστειευόταν μαζί της, ενώ κάποια στιγμή τής παρέδωσε κι έναν φάκελο» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Αυτή ήταν η αφορμή της συνάντησής τους».

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι ότι ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελέ­νη Μενεγάκη συζητούσαν στην είσοδο του σπιτιού της παρουσιάστριας, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο Μάκης Παντζόπουλος. Ο 41χρονος επιχειρηματίας συνηθίζει πλέον πολύ συχνά να μένει στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια.
 source:yupi.gr
top