ΕΡΤ: Nέα εκπομπή 

καταγγελιών..

ert.jpg
Το νέο πρόγραμμα των κρατικών καναλιών περνάει απο σήμερα από το ΔΣ της εταιρείας. Τα στελέχη όμως της κρατικής τηλεόρασης σε συνεννόηση με το υπουργείο Πολιτισμού επεξεργάζονται τις «εκπλήξεις» του προγράμματος για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις εκπλήξεις προκαλεί ήδη συζητήσεις εντός και εκτός ΕΡΤ. Στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου συζητείται ο σχεδιασμός εκπομπής με καταγγελίες πολιτών! Η ιδέα ξεκίνησε από την απαίτηση για διαφάνεια και φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά με πρόταση της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης.
Οι καταγγελίες, αν βέβαια προχωρήσει η υλοποίηση μιας τέτοιας πρότασης, θα ελέγχονται διεξοδικά από τη ομάδα που θα είναι πίσω από τις κάμερες. Και φυσικά θα καλούνται τα στελέχη της κυβέρνησης να δώσουν απαντήσεις. Η δεύτερη έκπληξη της ΝΕΤ αφορά στη μεταμοσυνύχτια ζώνη όπου σχεδιάζεται καθημερινή εκπομπή με σάτιρα και μουσική, αν και πολλοί λένε πως σατιρική εκπομπή δε θα αντέξει για πολύ στην κρατική τηλεόραση.
Οι εισηγήσεις πάντως των γενικών διευθύνσεων θα γίνουν στο ΔΣ τη εταιρείας μετά τις 23 του μήνα. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Κοστολογίου έχει εγκρίνει τον πρώτο κατάλογο με περισσότερες από 20 εκπομπές και ντοκιμαντέρ ενώ η δεύτερη φουρνιά έγκρισης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.source:parapolitika.gr
top