Πλούσιοι, διάσημοι και 

σκαφάτοι...


Αν καθίσεις να το σκεφτείς σοβαρά, είναι τρομακτικό το ότι από την εποχή της Μπριζίτ Μπαρντό και της Τζάκι Ο οι ωραίοι και διάσημοι δεν έχουν σταματήσει να αράζουν -κυριολεκτικά, με τα πλεούμενά τους- στις σικ μαρίνες του St. Tropez, του ευρωπαϊκού θερέτρου που με τα χρόνια έχει γίνει συνώνυμο του γκλάμουρ, του κοσμοπολίτικου lifestyle και της εξτραβαγκάντσας εν γένει.



Μόνο η Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της Jay-Z και η JLo προτίμησαν το Μαϊάμι, ίσως σε μια προσπάθεια να επιμείνουν αμερικανικά και να βοηθήσουν την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ειδικά η Μπιγιονσέ, η οποία εκτός από το κοτεράκι των 100 ποδών που την πήγαινε βόλτες την ημέρα είχε κλείσει πακέτο και την 16 εκατομμυρίων παραθαλάσσια έπαυλη με τις 8 κρεβατοκάμαρες και τα 9 μπάνια, μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα το ζωντανό αντίστοιχο ενός blue chip (τα θυμόσαστε αυτά από τη χρυσή εποχή του Χρηματιστηρίου;



Εκαναν κάθε μέρα limit up, το ήξερε και ο θυρωρός). Δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε την Πάρις Χίλτον για προδοσία του έθνους, αφού κάνει μεγάλη κατανάλωση (ποτών, ουσιών, ακριβών δωματίων και παπουτσιών) και τον χειμώνα στην πατρίδα της. Ωστόσο, μπορούμε να της αποδώσουμε τα εύσημα μια και επιλέγει συχνά και σταθερά την ταλαιπωρημένη (από το ΔΝΤ και από το κουνούπι που σκορ- πάει εγκεφαλίτιδα) Ευρώπη για τις αποδράσεις της. Έγκυρες πηγές μάλιστα επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν τη ζωηρή κληρονόμο να ανοίγει το ένα μπουκάλι Cristal Roederer (σαμπάνια είναι αυτό, για όσους δεν έχουν τα ίδια γούστα με την Πάρις) μετά το άλλο.



Όμως η Ναόμι φαίνεται πως έχει σοβαρευτεί, αφού απολαμβάνει σα- μπάνιες μόνο μετά τη δύση του ηλίου. Φοράει τα καλά της και κατεβαίνει από το γιοτ του Βλαντιμίρ (όχι του Πούτιν, του δικού της, του Ντορονίν) και πάει στο εστιατόριο να τα πιει.



Αυτό όμως που προσωπικά με στενοχώρησε πολύ στις φωτό είναι η σιλουέτα της Κέιτ Μος, που τη θυμόμουν... καλλιπυγότερη... Τελικά ίσως όντως το σώμα κάποια στιγμή εκδικείται για τις καταχρήσεις και την ασέβεια...source:protothema.gr




top