ΠΑΟ: Νέμεθ η πρώτη

επιλογή!


Ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι ο παίκτης φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Μούσα Μααζού, που είναι η δεύτερη επιλογή, όσον αφορά τον επιθετικό που προτίθεται να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ούγγρος επιθετικός αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόπλια και οι «πράσινοι» περιμένουν τις αποφάσεις της Λίβερπουλ, που σίγουρα θα προτιμούσε την πώληση του παίκτη έναντι ενός σεβαστού ποσού από τον εκ νέου δανεισμό του. 


Σημειωτέον ότι ο μάνατζερ του 21χρονου άσου «φωτογράφισε» τον Παναθηναϊκό. «Υπάρχει ενδιαφέρον Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν να πήγαινε σε μία ομάδα που θα τον ήθελε πολύ ο προπονητής, που θα είχε πολλές ευκαιρίες και θα αγωνιζόταν στο Champions League. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νέα επαφή με τη Λίβερπουλ», δήλωσε ο Τίμπορ Πάτακι στην εφημερίδα «Εξέδρα».


Η περίπτωση του Μααζού είναι πιο δύσκολη και δεν καλύπτει απόλυτα τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 22χρονος άσος δεν είναι εξίσου καλός εκτός περιοχής. «Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν θα μείνω στη Μόσχα. Δεν νιώθω άνετα στη Ρωσία. Ξέρω πως με θέλουν πολλές ομάδες και θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία», δήλωσε ο νεαρός φορ, που ήταν δανεικός στη Μονακό και διεκδικείται από Φράιμπουργκ και τη Μονακό. 


Στο μεταξύ, η επικείμενη συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με ανθρώπους της Καβάλας για την παραχώρηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς έφερε στο προσκήνιο ξανά το όνομα του Ντουγκλάο. Φήμες αναφέρουν πως το όνομα του Βραζιλιάνου αμυντικού θα πέσει στο τραπέζι και μπορεί μεν οι «πράσινοι» να μην ενδιαφέρονται για άλλον παίκτη στα μετόπισθεν, αλλά ενδέχεται να γίνει συζήτηση για τον ερχόμενο χειμώνα.source:protothema.gr
top