Απογοητευτική η οθόνη 

του Samsung Galaxy Tablet (;)


Τίποτα λιγότερο παρά εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το νέο smartphone της Samsung που ακούει στο όνομα Galaxy S και έχει δημιουργήσει τεράστιες λίστες αναμονής στα σημεία πώλησής του.

Σύμφωνα μάλιστα με γκάλοπ που έχουνε γίνει σε διάφορα site τεχνολογίας, το Samsung Galaxy S κατατάσσεται ως το κορυφαίο Android κινητό αφήνοντας πίσω του smartphones όπως το HTC Legend, το Nexus One ακόμη και το HTC Desire!


Η Κορεατική εταιρεία όμως αποφάσισε να κάνει ένα βήμα ακόμη και να μπει σε πρωτόγνωρα εδάφη, στα οποία η Apple κυριαρχεί με το γνωστό σε όλους iPad.


Ο λόγος για το tablet της Samsung με την ονομασία Galaxy Tablet. Προφανώς οι Ασιάτες ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον πανικό που έχει προκαλέσει το ομώνυμο smartphone.


Το νέο Galaxy Tablet θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Θα «τρέχει» -φυσικά- με Android 2,2 (FroYo) χρησιμοποιώντας τον 1GHz Α8 Hummingbird επεξεργαστή, θα έχει κάμερα 3 megapixel ενώ η οθόνη αφής θα είναι 7 ιντσών.


Ωστόσο αμφίβολο είναι το ότι η Samsung έκανε την ίδια καλή δουλεία με το tablet όσο και με το smartphone. Το «πρόβλημα» εντοπίζεται στην οθόνη του tablet η οποία για 7 ίντσες έχει ανάλυση μόλις 480x800 την ώρα που η Apple και το νέο iPhone 4 έχει 640x960 και είναι το μισό σε μέγεθος!


Σε ένα tablet η οθόνη παίζει κυρίαρχο. Δεδομένης της καταπληκτικής οθόνης του Galaxy S, το σίγουρο είναι ότι οι Κορεάτες μπορούν να τα πάνε καλύτερα και να προσφέρουν σε ένα tablet την οθόνη που του πρέπει.source:protothema.gr
top