Έρχονται Apple TV και 

iPad mini ;

Μπορεί ο Steve Jobs να μην έχει συνέλθει ακόμα από τον πανικό που προκλήθηκε τον Ιούνιο και άκουγε στο όνομα «iPhone 4» ωστόσο αυτό δεν απέσπασε και την εταιρεία η οποία πιστή στις παραδόσεις κάθε χρόνο παρουσιάζει κάτι καινούργιο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες το πρώτο τετράμηνο του 2011 η Apple θα παρουσιάσει 2 νέες εκδόσεις του iPad οι οποίες θα καλύπτουν τα κενά του τωρινού, ενώ θα είναι και τεχνολογικά ενισχυμένες.

Συγκεκριμένα, η μία νέα έκδοση θα είναι μία ενισχυμένη εκδοχή του σημερινού iPad με τον νέο επεξεργαστή ARM A9 και με 512MB RAM μνήμη. Η δεύτερη έκδοση λέγεται ότι θα είναι το iPad mini με οθόνη 7 ιντσών (η οθόνη του σημερινού iPad είναι 9,7 ιντσών)!

Όσον αφορά το Apple TV, αν και ο ίδιος ο Steve Jobs έχει φέρει κατά καιρούς ενστάσεις γύρω από το θέμα, η συσκευή θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο και θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν ταινίες σε High Definition ανάλυση αφού πρώτα τη διαλέξουν μεταξύ της μεγάλης βιβλιοθήκης του iTunes.

Κρυφή ελπίδα-επιθυμία όλων των χρηστών είναι να υπάρξει ενημέρωση λογισμικού η οποία να περιέχει το Apple TV ούτως ώστε οι κάτοχοι iPad να μπορούν να βλέπουν οποιαδήποτε στιγμή όποια ταινία επιθυμούν.

Από την άλλη πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο το νέο iPad να είναι εφοδιασμένο με μπροστινή κάμερα, το οποίο είναι και το πιο βασικό αίτημα-παράλειψη της συσκευής ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και άσπρη έκδοση καθώς ο Steve Jobs είχε δηλώσει ότι ήταν στα σχέδια της εταιρείας απλά δεν επαρκούσε ο χρόνος.

Δεν μένει παρά να περιμένουμε μερικούς μήνες για να διαπιστώσουμε τι ισχύει και τι όχι…
source:protothema.gr
top