Νίκος Μάνεσης...

«Στο σπίτι η κόρη μου έχει το πάνω χέρι»

Νίκος Μάνεσης
Για τη σχέση του με τα δυο του παιδιά και τη σύζυγό του Φαίη Μαυραγάνη μίλησε ο Νίκος Μάνεσης στη Real Life της Κυριακής κάνοντας επιπλέον έναν επαγγελματικό απολογισμό.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό του με τον Alpha λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου και ότι αυτόν τον καιρό έχει ξεκινήσει συζητήσεις «που θα δούμε που θα οδηγήσουν», όπως επισήμανε.

Στο δελτίο ειδήσεων επιστρέφει μετά τον Δεκαπενταύγουστο και παραδέχεται ότι του λείπει το «Studio Alpha» που παρουσίαζε τα Σαββατοκύριακα στο κανάλι της Κάντζας.

Φυσικά ο Νίκος Μάνεσης ομολόγησε ότι τα παιδιά του, η κόρη του Λυδία, 6,5 ετών και ο τριών μηνών γιος του, είναι τα πρόσωπα που του φτιάχνουν τη μέρα. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε αστειευόμενος ότι αυτό το διάστημα στο σπίτι τους το πάνω χέρι το έχει η κόρη τους.

Για τη σύζυγό του, Φαίη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του επειδή «με έκανε να δω πως εκτός από την εργασία υπάρχει και η ζωή».

Τέλος, όσον αφορά την τακτική του να μην αλλάζει εύκολα επαγγελματική στέγη, είπε: «δεν είμαι άνθρωπος των μετακίνησεων. Μετακινούμαι μόνο αν δεν περνάω καλά, αν νιώθω ανεπιθύμητος ή αν με διώξουν. Δεν είμαι άνθρωπος που με δελεάζει το χρήμα ή το πόστο, αλλά οι συνθήκες».
source:yupi.gr
top