Στη Μύκονο όλοι οι πρόεδροι, 

πρώην, νυν και επόμενοι...


Της Μυκόνου τα στενά αναστενάζουν από πλατφόρμες Gucci, συνολάκια Missoni και φουλάρια Hermes, ενώ τα πάρτι από κάποιους επαρμένους νεόπλουτους δίνουν και παίρνουν. Στο δε «Nammos» γίνεται ο συνήθης χαμός από βαριά εφοπλιστικά ονόματα, τραγουδιστές, ηθοποιούς, μοντέλα και κοσμικές κυρίες που απλώνουν στα κορμιά τους το καταγωγής Saint Barths αντηλιακό τους. Από την άλλη ο Ρέμος όταν δεν κάνει παρέα με τον κολλητό του Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος τον φιλοξενεί στο σπίτι του, παίζει στα ρηχά της Ψαρού και απολαμβάνει, όπως λένε τα τελευταία νέα, τον έρωτά του με την Υβόννη Μπόσνιακ, ένα αγνώστων λοιπών στοιχείων πανέμορφο κορίτσι από την Κροατία.



Αν ισχύει, θα φανεί στο χειροκρότημα, όπως λένε αυτοί που ξέρουν καλά τον τραγουδιστή, ο οποίος φέτος διασκεδάζει μαζί με δεκάδες άλλους επωνύμους στο Νησί των Ανέμων, όπου, σύμφωνα με τους παροικούντες τα Ματογιάννια, αυτό το καλοκαίρι έχει «καλό κόσμο» και όχι ορδές προερχόμενες από τα προάστια των Αθηνών, που μέχρι πέρυσι έκαναν κανονική επιδρομή. Απ’ όλα έχει το μενού λοιπόν αυτή τη χρονιά στο νησί, ενώ τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν οι δύο κολλητοί εφοπλιστές Νίκος Πατέρας και Βαγγέλης Μαρινάκης, αμφότεροι με τις θαλαμηγούς τους να έχουν δέσει στην Ψαρού.





Σε άλλες παραλίες, η Εβελιν Καζαντζόγλου ποζάρει ωσάν γνήσια μοντέλα οδηγώντας ένα jet ski, ενώ ο εφοπλιστής Γιώργος Εμπειρίκος γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα extra large τριήμερο πάρτι.



Δεκάδες από τους εκατόν πενήντα καλεσμένους του αφίχθησαν με τις θαλαμηγούς τους, μόνο που τα μελτέμια ανάγκασαν τους καπετάνιους να δέσουν στον Ορνό, παρουσιάζοντας ένα μάλλον αλλόκοτο θέαμα στην ταπεινή αυτή παραλία. Το πάρτι ήταν κατά γενική ομολογία υπέροχο και δεν είχε καμία σχέση με αυτό του Βασίλη Τσιλιχρήστου στο «Nammos», όπου οι ξαπλώστρες εξαφανίστηκαν για λίγες ώρες και λευκοί καναπέδες στήθηκαν στην παραλία και ένα ετερόκλητο πλήθος απόλαυσε τις επιλογές του «Τσίλι», που τα έδωσε όλα, αν και κάποιοι, όπως ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, έφυγαν πριν ξεκινήσει το πάρτι.

Οσοι δεν πήγαν προτίμησαν μια βόλτα στα Ματογιάννια, τα οποία ζουν μεγάλες στιγμές και το φετινό καλοκαίρι, που όμως δεν συγκρίνονται με αυτές άλλων σεζόν. Ρώσοι και Αραβες σχεδόν μονοπωλούν τις μπουτίκ, με τον Ρέμο να είναι ο μόνος αναγνωρίσιμος Ελληνας που κράταγε σακούλα με ψώνια από το «Soho-Soho», αφού οι περισσότεροι δεν θέλησαν να προκαλέσουν σε εποχές λιτότητας.



Οι γιοι του Σωκράτη Κόκκαλη έχουν πάντα το τραπέζι τους στα «Αστρα», ενώ το «Rock n’ Roll» είναι ίσως το πιο hot και ταυτόχρονα μικρό μαγαζί, οπότε ο χαμός είναι δεδομένος. Ηδη κάποιοι λένε ότι φέτος τον Δεκαπενταύγουστο αρκετά δυνατά ονόματα που άλλες εποχές «εξαφανίζονταν» θα είναι εκεί, παρά τις συνήθεις ορδές των Ιταλών, που αφικνύονται παραδοσιακά στο νησί την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.source:protothema.gr

top