Τζένιφερ Άνιστον...

"Θέλω να γίνω μητέρα"

Τζένιφερ Άνιστον
Στην νέα της ταινία με τίτλο The Switch η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μία γυναίκα η οποία αποφασίζει να μείνει έγκυος όχι με τον παραδοσιακό τρόπο αλλά χρησιμοποιώντας κάποιον δωρητή σπέρματος.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός υπερασπίστηκε την απόφαση που πήρε ο χαρακτήρας που υποδύεται. “Οι γυναίκες συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο στις μέρες μας ότι δεν χρειάζονται άντρα για να γίνουν μητέρες. Οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι εκπληκτικό ότι σήμερα έχουμε τόσες πολλές επιλογές σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές που έπρεπε να περιμένεις πάρα πολύ μέχρι να νιώσεις την μητρότητα”.

Η Άνιστον επίσης συμπλήρωσε πως δεν θεωρεί την έλλειψη πατέρα απαγορευτική για να μεγαλώσεις ένα παιδί καθώς κάθε τύπος “σωστής” οικογένειας μπορεί να μεγαλώσει παιδιά.“Η ταινία προσπαθεί να προβληματίσει για το τι πραγματικά ορίζει τον όρο οικογένεια. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει μητέρα, πατέρας, δύο παιδιά και ένας σκύλος. Οικογένεια είναι η αγάπη και τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου”.

Τέλος, απαντώντας στις φήμες που την θέλουν να γίνεται μητέρα, ξεκαθαρίζει: “Το έλεγα χρόνια πριν και το λέω και σήμερα. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αλλά δεν θέλω να το κάνω χρησιμοποιώντας κάποιον δωρητή σπέρματος”.source:yupi.gr
top